Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz Armağan Çağlayan'ın Programında!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz Armağan Çağlayan’ın Programında!

Kerimcan Durmaz Armağan Çağlayan’ın Youtube’da yayınlanan Gör Beni programına konuk oldu. Durmaz Armağan Çağlayan’ın merak ettiği soruları yanıtladı. Programdan satırbaşları haberimizin devamında….

Şarkıcı Olarak Devam Etmek İstiyorum

Kariyerime bundan sonra şarkıcı olarak devam etmek istiyorum. Tabii şarkıcı olmama  performans yapmayacağım anlamına gelmez! Rüzgar nereden eserse oradan devam edeceğim. Ama hayattaki asıl hedefim tabii ki şarkıcı olarak devam etmek.

Klibim için çok uğraştım o kadar emek var ki o işe zaten belli oluyor. Çok fazla vakit harcadım, çok mükemmeliyetçi bir insan olduğum için en iyisi olana kadar uğraştım. İlk işim olduğu için sonuçta bir algı var ya ‘Kerimcan ne yapsa kötü olur, ne yapsa taşlarız’ o mevzu bende bir yer ettiği için hep en iyisini yapıp insanların artık ağzına laf vermeyeyim istedim. Çok uğraştığım bir iş oldu. Çok da mutluyum.

Kerimcan Durmaz Armağan Çağlayan'ı Rezil Etti!

Eğitim Sürecim Zordu

Liseye giderken çok zorluklar yaşadım. Okulu bırakıp iş hayatına atılmaya karar verdim sonra liseyi bitirdim. İş hayatına başladım. Hayatım bir şekilde bu noktaya geldi. Zorluk derken akran zorbalığından bahsediyorum.

Ünlü olmadan önce makyözdüm. Bu konuda kendi kendimi ablamların makyaj malzemeleri ile sürekli kendime bir şeyler deneyerek, YouTube’dan videolar izleyerek, teknikler öğrenerek kendimi geliştirdim. Aslında iş hayatına girmek istediğimde de ünlü bir markada işe başladım ve orada çok profesyonel insanlar tarafından yetiştirildim. Onun akabinde bir müşterim tarafından iş teklifi aldım ve Bakü’ye gittim. Bir güzellik merkezlerinde çalışmak için…

Kerimcan Durmaz'a Sosyal Medya Şoku!

Birisi Beni Keşfetti

Bakü’ye gidince oradaki hayatımı Periscope diye bir uygulamayla paylaştım. Görüntülerim çok hızlı bir yükselişle insanların ilgisini çekti. Ben ünlü oldum bayağı Türkiye’de insanların tanıdığı bir kişi haline dönüştüm. Sonra Türkiye’ye geri döndüm tanıştığım insanlardan aldığım fikirler, destekler sonucu DJ’lik yapmaya başladım. Birisi beni keşfetti bir kumar oynadı. Hem kendisi kazandı, hem ben kazandım 5 yıl boyunca bu şekilde devam ettik.

En Büyük Hatam Uçakta Yaşanan Olay

Geçmişe dönük yaşadığım en büyük hatam uçakta yaşanan olay. Türkiye’de insanlar bunu çok farklı yerlere çektiler. Hiç aklımın almayacağı bir yere gitti bu olay. Bazı kesim bunu bilerek isteyerek yaptığımı düşündü. Kim bilerek isteyerek ayağına sıkar. Yanlışlıkla yaptığım bir şeyin bedelini çok ağır şekilde ödedim. O zaman ben 23 yaşımdaydım. Psikolojik olarak çok kötüydüm. İntihar etmeyi düşündüm. O yüzden buradaki her şeyi bırakıp Amerika’ya gittim.

Erkan Petekkaya’nın Söyledikleri ile Ödül Alakasız

Erkan Petekkaya’nın söyledikleriyle verilen ödül çok alakasız. Birisi bir şey atıyor sonra herkes onun arkasından devam ediyor. Ben sonuçta her şeyi atlatıp, bir şey yapmışım tek başıma yapmışım. Büyük müzik şirketleriyle çalışmadım. Kendi çabalarımla bir şeyler yaptım. Amerika’ya gittim, çok uğraştım. Bunun bir ödülle taçlandırılması normal.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler