Ana SayfaÜnlülerKerem Tunçeri-Hande Taşkın Davasında Flaş Gelişme

İlgili Postlar

Kerem Tunçeri-Hande Taşkın Davasında Flaş Gelişme

Basketbolcu Kerem Tunçeri’nin sosyal medya hesabından kendisine attığı mesajları ifşa eden Hande Taşkın davasında önemli bir gelişme yaşandı. Savcılık, Hande Taşkın için 3 yıla kadar hapis cezası istedi.

Kerem Tunçeri Kimdir?

Geçtiğimiz aylarda manken Hande Taşkın’a sosyal medya hesabından mesaj gönderen Kerem Tunçeri, gönderdiği mesajların ifşa edilmesinin ardından Hande Taşkın hakkında suç duyurusunda bulundu.

Hande Taşkın’a gönderdiği mesajların sosyal medyada ifşa olmasının ardından soluğu savcılıkta alan Tunçeri, Taşkın hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

 

“ONUR VE ŞEREFİME ZARAR VERİLDİ..”
Saygın bir kişiliğe sahip olduğunu ve düşürüldüğü bu durum nedeniyle onur ve şerefine zarar verildiğini öne süren  Tunçeri, “Aileme düşkünüm ve kız çocuk babasıyım.” diyerek Hande Taşkın’ın cezalandırılmasını istedi.

SUÇLAMALARI REDDETTİ
Kerem Tunçeri’nin suç duyurusunun ardından harekete geçen savcılık, Hande Taşkın hakkında soruşturma başlattı. Savcılıkta ifade veren Taşkın, kerem Tunçeri ile olan yazışmalarını bir arkadaşına gönderdiğini ve kendisini kasıtlı olarak bunu sosyal medyada paylaşmadığını söyleyerek hakkındaki suçlamaları reddetti.

HANDE TAŞKIN’A 3 YIL HAPİS İSTEMİ
Savcılık, haberleşmenin gizliliğini ihlal etme suçundan Hande Taşkın hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler