Ana SayfaDedikoduKerem Bürsin Ve Şarkıcı Stephanie Cayo' dan Aşk Açıklaması...

İlgili Postlar

Kerem Bürsin Ve Şarkıcı Stephanie Cayo’ dan Aşk Açıklaması…

Geçtiğimiz günlerde dizi setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı Hande Erçel ile yollarını ayıran Kerem Bürsin ’in adı kısa bir süre önce eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile anılmıştı. Bürsin’in aradığı aşkı İspanya’da bulduğu iddia edilmişti. Ünlü ikiliden Ard arda flaş açıklamalar geldi. Stephanie Cayo ve Kerem Bürsin’ den aşk açıklamalarının Detayları Haberimizde…

Kerem Bursin’in Manajeri Kaza İddialarını Yalanladı

Kerem Bürsin Ve Şarkıcı Stephanie Cayo’ dan Aşk Açıklaması…

Posta’ nın düzenlemiş olduğu özel haberine göre; Hande Erçel ile ilişkisine son veren Kerem Bürsin mutluluğu İspanya’da buldu. Geçen ekimde ülkedeki bir defileye davetli olarak giden Bürsin burada oyuncu ve şarkıcı Stephanie Cayo ile tanıştı. Çiftin kısa sürede birbirine aşık olduğu ve sık sık gizlice buluştukları iddia edildi. Bu siyah beyaz kare ise en son buluşmalarında çekilmiş.

Hande Erçel kimdir?

“…Tanışma Aşamasındayız”

Uluslararası bir yayın kuruluşuna röportaj veren İspanyol şarkıcı Stephanie Cayo, oyuncu Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddiasına şöyle yanıt verdi;

Maxi Iglesias ile artık bir ilişkisi olmadığını açıklayan 34 yaşlarındaki şarkıcı Stephanie Cayo, “Şu anda Kerem Bürsin ile tanışma aşamasındayız. Bu çok özel bir konu. O yüzden konuşmamayı tercih ederim” sözleriyle adeta kafaları karıştırdı. Bir davette görüntülenen yakışıklı oyuncuKerem Bürsin ise, “Bu mevzulara girmeye gerek yok” diyerek aşk iddiasını yalanlamadı.

Kerem Bursin kimdir?

Öte yandan 34 yaşındaki şarkıcı Stephanie Cayo ’nun sosyal medya hesabında 1,8 milyon takipçisi bulunuyor. Ünlü isim daha önce Chad Campbell ile 2018 yılında evlenmiş 2021 yılında da boşanmış olduğu biliniyor.  Kerem Bürsin’in Instagram hesabında ise 10,3 milyon takipçisi var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler