Ana SayfaDedikoduKerem Bursin Hande Erçel'e Yorumuyla Gözleri Üzerine Çekti!

İlgili Postlar

Kerem Bursin Hande Erçel’e Yorumuyla Gözleri Üzerine Çekti!

Bir süredir aşk dedikodularıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel ve Kerem Bursin cephesinde olaylar durulmuyor. Dizi aşkının gerçek olduğuna dair iddialar gelmeye devam ederken ikilinin tutumu da bu iddiaları doğrular biçimde. Aşk dedikodularıyla gündemden düşmeyen Kerem Bursin Hande Erçel’e yorumuyla gözleri üzerine çekti! İşte tüm detaylar;

Hande Erçel’in Ağzından Kaçırdığı Bilgi Kafaları Karıştırdı

Yılbaşı gecesinde O Ses Türkiye programının konuğu olan yakışıklı  oyuncu Kerem Bürsin, okuduğu yabancı bir parçayla büyük alkış toplarken, Hande Erçel’in ‘Kerem duşta söylediği şarkıyı seçti’ sözleri kafaları fena halde karıştırdı. Bir süredir birlikte olduğu düşünülen ikilinin aşkı bu açıklamalardan sonra neredeyse netlik kazandı.

Kerem Bürsin ‘den Hande Erçel Açıklaması

Murat Dalkılıç’tan Ağır Tepki

Hande Erçel ve Kerem Bursin’e dair aşk dedikodularının ardından sessiz kalan Murat Dalkılıç yılbaşı gecesinden sonda Hande Erçel’i takipten çıkmıştı. Acun Ilıcalı ile yakın arkadaş olan Murat Dalkılıç, Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in O Ses Türkiye yarışmasına beraber katılmasıyla Ilıcalı’ya karşı tavır aldı. Murat Dalkılıç, sosyal medya hesabı Instagram’da Hande Erçel’in ardından Acun Ilıcalı’yı da sildi.

Hande Erçel Kimdir?

Kerem Bursin Hande Erçel’e Yorumuyla Gözleri Üzerine Çekti!

Bir süredir birlikte oldukları iddialarıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel ve Kerem Bursin ikilisi aşk iddialarını yalanlasalar da, ikilinin yakınlığı gözlerden kaçmıyor. Buluşmak için gözlerden uzak yerleri tercih ettiği düşünülen ikili geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflarla dikkat çekti. İkilinin ormanlık bir alanda aynı yerde fotoğraflar paylaşması dikkatlerden kaçmadı. Kerem Bursin Hande Erçel’in fotoğrafı altına “Kim çektiyse bu fotoğrafları gerçekten inanılmaz çekmiş. Müthiş ötesi! Harika bir gözü var” yorumunu yaptı. Çiğdem Bürsin, oğlu Kerem Bürsin’e, “Ellerine sağlık canım. Ama model de çok hoş” yorumunu yapması ikilinin ilişkilerinin ciddi olduğu düşüncesini akıllara düşürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler