Ana SayfaÜnlülerErsun Yanal, kendisinden 27 yaş küçük olmasına rağmen Başkan'ın kızıyla evlendi!

İlgili Postlar

Ersun Yanal, kendisinden 27 yaş küçük olmasına rağmen Başkan’ın kızıyla evlendi!

Futbol dünyasında çapkınlıklarıyla nam salan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, 6 ay önce nişanlandığı CHP’li eski belediye başkanının kızı İrem Ağan ile maç sonrası nikah masasına oturdu. Ersun Yanal ve evlilik sürecindeki gelişmelere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bu sefer çapkınlığıyla değil evliliğiyle gündemde

56 yaşındaki Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, 28 yıllık eşi Şenay Yanal’ı aldatmaları, çapkınlıklarıyla nam salmıştı. Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal 6 ay önce nişanlandığı ve iki senedir birlikte olduğu CHP’li eski Belediye başkanı Mazlum Ağan’ın 29 yaşındaki kızı İrem Ağan ile dünya evine girdi. Bu sefer yaşadığı çapkınlık olaylarıyla değil evliliğiyle gündeme gelen Yanal magazin dünyasında CHP’li eski belediye başkanı Mazlum Ağan’ın kızı İrem Ağan ile aralarında çok fazla yaş farkı olmasıyla anılıyor.[irp]

27 yaş küçük

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yaşayan CHP’li eski belediye başkanı Mazlum Ağan’ın kızı İrem Ağan ile yaklaşık iki yıldır birlikte olan Trabzonspor’un teknik direktörü 56 yaşındaki Ersun Yanal, aylar önce Kumbahçe Mahallesi’ndeki Mandarin Otel’de nişanlanmıştı. İkilinin arasında 27 yaş farkı olduğunu duyanlar dudak uçuklatır cinsten yorumlar yaptı. Sosyal medyada Ersun Yanal, yaptığı işi teknik direktörlüğü sonrası ilk kez hakkında bu kadar konuşuldu.

Yenilgi sonrası nikâh yaptı!

Önceki akşam Alanyaspor’a 4-3 mağlup olan Fırtına’da teknik direktör Ersun Yanal, 6 ay önce nişanlandığı İrem Ağan ile sade bir törenle dün akşam hayatını birleştirdi. Futbol dünyasında kritik bir süreç geçiren Ersun Yanal, Trabzonspor’un şuan ki durumundan dolayı keyfi kaçtı. Futbol dünyasında tecrübesiyle anılan teknik direktör Yanal’ın İrem Ağan ile nikahları evde gerçekleşirken, ailelerinin de yanlarında olması da gazetecilerin gözünden kaçmadı. Maç 3-0 öne geçmesine rağmen 4-3 kaybedilince Trabzonspor’da faturayı Ersun Yanal’a kesti ve düğün sonrası hayranları taraftarın ‘istifa’çağrılarına neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler