Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu'dan Rüya Gibi Bir Klip

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’dan Rüya Gibi Bir Klip

Kenan Doğulu’dan rüya gibi bir klip! Çıkarttığı Vay Be isimli albümünü sevenleri ile buluşturan Kenan Doğulu, yeni klibini hangi şarkısına çekti? Çok ses getirecek yeni klip nerede çekildi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Kenan Doğulu Gözyaşlarını Tutamadı!

Kenan Doğulu’dan rüya gibi bir klip

Kenan Doğulu’dan rüya gibi bir klip. Türk Pop Müziğinin en başarılı müzisyenlerinden olan Kenan Doğulu, yaz başında çıkarttığı Vay Be isimli albümü ile çok beğenilmişti. İlk klibini Issız Ada isimli şarkısına çeken başarılı müzisyen, ikinci klibi Boş Sayfa’yı sevenleri ile buluşturdu.

Kenan Doğulu kimdir?

Kenan Doğulu’dan yeni klip müjdesi

Çıktığı ilk günden beri büyük ilgi toplayan Vay Be albümünün ikinci klibi Boş Sayfa’yı çekmek için California’ya giden Kenan Dogulu, rüya gibi bir klip çekti.

Sözünü, müziğini ve düzenlemesini Kenan Doğulu’nun yaptığı şarkının yeni klibinin prodüksiyonunu Miniac Films üstlenirken, yönetmen koltuğunda Benjamin Kutsko oturdu.

Rüya gibi bir klip

California’da bulunan 3200 km’lik Joshua Tree Ulusal Park’ında 20 kişilik bir ekiple çekilen klibin çekimleri 2 gün boyunca gece gündüz sürdü. 

Çekilen klipte Kenan Doğulu’ya daha önce Pharell’in N.E.R.D gutunun turnesinde eşlik eden ve New York Moda Haftası’nda Rihanna’nın Savage koleksiyonunda da yer alan ünlü dansçı ve model Tsola Akuya eşlik etti. Drone çekimleri ve görsel efektlerin eklenmesiyle zenginleşen klipte 1972 Model Delta 88 Oldsmobile marka bir otomobil kullanıldı.

Klibin yönetmenliğini üstlenen Benjamin Kutsko’nun kullandığı özel teknikler sayesinde boyutlar arası bariyerlerin yıkıldığı klipte, mistik görüntüler dahil edilerek rüya ve gerçeklik arasında gelip giden sahneler yer aldı. 

Kenan Doğulu’nun Salvador Dali, Mozart ve Shakespeare’e atıfta bulunduğu, dinleyicilerini yaratıcılık konusunda cesaretlendirdiği, hayal dünyasına sahip çıkmak gerektiğini hatırlattığı Boş Sayfa şarkısının klibi tüm müzik kanallarında ve dijital platformlarda yayında. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler