Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu Gözyaşlarını Tutamadı!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu Gözyaşlarını Tutamadı!

Kenan Doğulu gözyaşlarını tutamadı! Ünlü sanatçı Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde verdiği konserde duygulu anlar yaşayan Kenen Doğulu neden ağladı? Konserde neler oldu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Kenan Doğulu Baba Oluyor, Seren Serengil Boşanıyor

Kenan Doğulu gözyaşlarını tutamadı!

Kenan Doğulu gözyaşlarını tutamadı! Ünlü sanatçı Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde verdiği konserle kendisini izlemeye gelen 5 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Kendisini izlemeye gelen sevenlerine selam dururken gördüğü sevgi seli karşısında gözyaşlarını tutamayan Kenan Doğulu, oldukça duygulu anlar yaşadı. İşte Esin Övet’in kaleminden o muhteşem gecede yaşanan tüm ayrıntılar…

Kenan Doğulu kimdir?

Vay be!

“Bu sene Kenan Doğulu fırtınası esecek ve onun yılı olur” demiştim, yanılmadım. Önceki gün İstanbul’daki fırtına ile Kenan Doğulu fırtınası birbirine karıştı adeta. Sabah erkenden başlayan yağmur öğlen saatlerinde durdu.
Ve akşam olması planlanan Kenan Doğulu Harbiye Açıkhava konseri de tam saatinde başladı. Kenan Doğulu 21.30’da sahneye “Issız Ada” şarkısıyla çıktı. Konserin ilk yarısına kadar hava gayet iyi gidiyordu ancak ilk yarının sonunda yağmur kendini hissettirmeye başladı. Ve durmadı..

Hatta ikinci yarının ortasında öyle bir şiddetini arttırdı ki durulacak gibi değildi.
Kenan Doğulu’nun şarkılarını yağmur altında 5 bin kişi hep bir ağızdan söylüyordu.

 

Ve o dakikalarda Kenan Doğulu’nun şarkısında olduğu gibi “Vay be” dedim defalarca “Vay be”.
Gerçekten herkese her sanatçıya nasip olmayacak bir aşk.
Bu aşk farklı bir aşk.

Kenan Doğulu’da bunu hissediyor ki gözyaşlarını tutamadı. Ağabeyi Ozan Doğulu ve orkestrası ile selam dururken bu sevgi seli karşısında ağladı.
Ama gözyaşlarını seyircisine göstermemek için çaktırmadan sildi ve kulise gitti. Sessiz ve hüzünlü bir vedaydı bu.
Fakat seyircisi bu yağmura karşı tekrar Kenan Doğulu sesleriyle Harbiyeyi inletince üzerini değiştirip veda ettiği hayranlarının karşısına tekrar çıktı. Ve yağmur durmuştu.
Kenan Doğulu sevenlerine unutulmaz bir konser finali yaşattı.

Açılın Ken geliyor!

Şimdi en başa dönelim. Yani bu yazın en başına. Hani Soho House’de albüm dinletisine gittiğim gün size Kenan Doğulu şarkılarını dinlediğim de “Bu yaz ve bu sene Kenan Doğulu senesi olur. Açılın Ken geliyor” demiştim. Yanılmadım.
Bütün şarkıları hep bir ağızdan söylenen bir albüm yapmış. Uzun bir sessizlik döneminden sonra hızlı bir dönüş yapmış. Şimdi de dur durak demeden sevenleriyle buluşuyor hasret gideriyor. Ki bu aşk yağmur, çamur, kar, fırtına dinlemez. Kenan Doğulu aşkı bitmez, tükenmez. Nokta…”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler