Ana SayfaDedikoduKenan Doğulu'dan Beren Saat'in Yeni Yaş Kutlamasına Şok Tepki!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu’dan Beren Saat’in Yeni Yaş Kutlamasına Şok Tepki!

Ünlü Oyuncu Beren Saat eşi Kenan Doğulu’nun doğum gününü dün sosyal medya sayfasından bir paylaşımla kutlaması gündem olmuştu. “Beceremediğimiz evlilik olsun” diyen Beren Saat’in bu paylaşımını hayranları ise “Seviyor musun sövüyor musun belli değil” yorumlarıyla her zaman olduğu gibi anlayamamışdılar. Eşi’nin Yeni Yaşını Kutlayan Beren Saat’in Paylaşımına Tepkiler Devam Ederken bir Tepkide Eşi Kenan Doğulu’dan Geldi! İşte Detaylar..

Eşi’nin Yeni Yaşını Kutlayan Beren Saat’in Paylaşımına Tepkiler Devam Ediyor!

Kenan Doğulu’dan Beren Saat’in Yeni Yaş Kutlamasına Şok Tepki!

Geçen sene evliliklerinde önemli sorunlar yaşayan ve uzunca bir dönem boşanacakları magazin kulislerinde konuşulan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin aşkları son zamanlarda dolu dizgin devam eetmesi ikilinin fanlarına derin bir nefes aldırmıştı. Şahsi sosyal medya sayfasından 46 yaşına giren eşi Kenan Doğulu için baş başa pozlarıyla bir fotoğraf yayınlayan Beren Saat,  eşinin doğum gününü böylece kutlamışdı. Ancak Kenan Doğulu’dan Beren Saat’in Yeni Yaş Kutlamasına Şok Tepki Geldi!

İşte Beren Saat’in O Doğum Günü Paylaşımı;

Beren Saat'in Yeni Yaş Kutlaması
Beren Saat’in Yeni Yaş Kutlaması

Usta müzik adamı, eşi Beren Saat’in yayınladığı doğum günü pozunu ne beğendi nede yorum yaptı. Öte yandan bu durum ünlü çiftin takipçilerinin gözünden de kaçmadı.

Kenan Doğulu kimdir?

Sosyal Medya’dan Tepkiler Devam Ediyor

Genel olarak dünden bugüne pek çok yorum alan meşhur doğum günü karesi, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından da “Değişik bir aşk yaşıyorlar” şeklinde yorumlandı.

Kenan Doğulu Eşine; “İyiki Seni Yaşama Fırsatım Olmuş”

Usta müzisyen Kenan Doğulu, en son eşi Beren Saat’in eşinin doğum gününü, “Çok seviyorum seni sevmeyi, sevgilim. İyi ki varsın, iyi ki doğmuşsun ve seni yaşama fırsatım olmuş. Harika bir yaşın daha olsun, güzel yüzün hep gülsün” diyerek kutlamıştı.

Beren Saat kimdir?

Beren Saat’ten Kenan Doğulu’ya Gizli Doğum Günü Sürprizi!

Diğer yandan oyuncu Beren Saat’ten, eşi Kenan Doğulu’ya büyük bir jest’te yapıldı. Kanal D televizyonlarında izlenilen 2. Sayfa magazin programının yapmış olduğu özel haberine göre; Ünlü oyuncu 31 Mayıs’ta yeni yaşına giren Kenan Doğulu’ya, eşi aşk şiiri yazmıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler