Ana SayfaÜnlülerKenan Doğulu yeni albümü ne zaman çıkaracak?

İlgili Postlar

Kenan Doğulu yeni albümü ne zaman çıkaracak?

Kenan Doğulu yeni albümü için hayranlarına müjdeyi verdi. İşte sanatçının yeni albüm çalışması ile ilgili detaylar.

Son olarak 2016 yılında İhtimaller adlı albümü ile müzik dünyasına giriş yaparak hayranlarına yeni şarkıların sunan Kenan Doğulu, aradan geçen 2 yılın ardından yeni bir albüm daha çıkartıyor. Uzun zamandan beri beklenti haline gelen ve sürekli şarkıcıya sorulan albüm konusunda net açıklamalar yapan Kenan Doğulu, albüm için hazırlıkların sürdüğünü söyledi.

Kenan Doğulu ile Beren Saat boşanıyor mu?

Kenan Doğulu yeni albümü 7 şarkıya gelecek

Kenan Doğulu yeni albümü için 7 şarkı seçerken 7 şarkının da birbirinden iddialı olduğu öğrenildi. Yaza damga vurmak isteyen sanatçı yeni albüm için şu anda stüdyo çalışmalarını tamamlayarak albüm için son detaylara geçti. Konuyla ilgili açıklamasında ‘Hepimizin ışığa, umuda ve neşelenmeye ihtiyacı var. Yavaş şarkılarda da dans ettiren mutlu bir albüm oldu. Herkesi dansa kaldırma zamanı.’ Diyen sanatçı, yeni şarkıları ile şimdiden merak edilmeye başlandı.

Son günlerde magazin gündemine aşk ilişkileriyle ile gelen ve Beren Saat’ten ayrılacağı iddia edilen sanatçı, bu tip konularda açıklama yapmayı uygun görmedi. Magazin muhabirlerinin sorularına rağmen albümüyle ilgili açıklamalar yaparak sözlerini tamamlayan Kenan Doğulu, kafalarda soru işareti oluşturdu. Ayrılık konusunda Beren Saat cephesinden de herhangi bir açıklama gelmezken iki isim de sosyal medyada sessiz. Şu anda özellilkle hayranları bu sorunun yanıtını bekliyor.

Kenan Doğulu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler