Ana SayfaDedikoduKenan Doğulu: "Kara Bulutları Dağıtma Zamanı"

İlgili Postlar

Kenan Doğulu: “Kara Bulutları Dağıtma Zamanı”

Yaz etkinlikleri öncesinde sosyal medya sayfalarından da paylaşımlar yapan ve “Park Et Seyret” konserler serisinin açılışını yapacak olan ünlü sanatçı Kenan Doğulu; çarpıcı açıklamalardan bulundu. “Kara Bulutları Dağıtma Zamanı”diyen Kenan Doğulu ve Detaylar Haberimizde..

Son Dakika! Beren Saat İle Kenan Doğulu Evliliğinde İkinci Kriz!

Kenan Doğulu: “Kara Bulutları Dağıtma Zamanı”

Usta sanatçı Kenan Doğulu; “Artık kara bulutları dağıtma zamanı. Ben de yaşama sebebim olan müziğim, sahnem ve dinleyicilerimden aylardır uzak kaldım. Bir araya gelip bağıra çağıra şarkılar söylemeyi, dans etmeyi çok özledim. Çok farklı bir proje, değişik bir konsept. Her şeyin ilki, bir çok bilinmeyenle gelir ama ilklerin cazibesi de budur zaten. Normalleşme sürecinde müzik endüstrisi ve konser dinleyicisi için moral ve umut ateşlemesine sebep olacağına ve eğlenerek müziğe doyacağımız bir anımız daha olacağına inanıyorum” sözleriyle heyecanını ifade ederken, 26 Haziran gecesi hayranlarına çok özel sürprizler de hazırladığını müjdeledi.

Kenan Doğulu kimdir?

Etkinlite sahne alacak diğer sanatçılarda görüşlerini ve duygularını şu şekilde dile getirdiler;

Sertab Erener: “Müzik Bizi Buluştursun”

Arabalı konser “Park Et Seyret”  etkinliğinde 3- 4 Temmuz tarihlerinde sevenleri ile buluşmak için sabırsızlanan usta ses Sertab Erener; “Şu hayatımıza bizler bir de pandemi sığdırdık. “Bunu da yaşamadık’ demeyiz, yani hayatta hiçbir şeye olmaz demeyeceksin. Bu yüzden arabalı konserler de ancak yüzyılda bir yaşanacak değişik bir deneyim ise gelin kaçırmayın beraber olalım, müzik bizi buluştursun.” dedi.

Sertab Erener kimdir?

Mabel Matiz: “Yeniden Şarkılar Söylemek İçin Sabırsızlanıyorum”

Kenan Doğulu ve Sertab Erener’in ardından 10 Temmuz Cuma günü hayranları ile buluşacak olan bir düğer ünlü sanatçı Mabel Matiz:“Pandemi sürecinde çok ayrı kaldık. Uzun bir aradan sonra tekrar sahnede sevenlerimle buluşacağım. Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek arabalı konser etkinliğinde olacağım için çok heyecanlıyım. Sevenlerimle birlikte yeniden şarkılar söylemek için sabırsızlanıyorum” diyerek sanatçı dostları ile aynı heyecanı ve duyguları paylaştığını ifade etti.

Levent Yüksel: “Nostaljik Sinemalar Tadında Karşınızdayım”

“Uzun süren ayrılığın ardından alıştığımızın biraz dışında,eski nostaljik sinemalar tadında arabalı konserimizle karşınızdayım. Ben sahnede sizler için söylerken arabalarınızdan bana eşlik etmeyi unutmayın,yine beraber söyleyeceğiz.”

Ayta Sözeri: “Filmlerde Gördüğümüz Şeyleri Yaşıyoruz”

“Aslında hep filmlerde gördüğümüz şeyleri yaşıyoruz son bir kaç aydır. Nitekim hayat devam ediyor ve zor günleri birlikte aşacağımıza olan inancım tam. Biz sizin için prova yapmaya başladık. Pandeminin bütün kurallarına uyarak provalarımızı yapıyoruz. Sosyal mesafe, dezenfektan, maskemiz…”

Ayta Sözeri Kimdir?    

Park Et Seyret Konser Takvimi..

  • 26 HAZİRAN SAAT 21: 15 KENAN DOĞULU
  • 03-04 TEMMUZ SAAT 21: 15 SERTAB ERENER
  • 09 TEMMUZ SAAT 21: 15 ANADOLU ATEŞİ,
  • 10 TEMMUZ SAAT 21.15 MABEL MATİZ
  • 11 TEMMUZ SAAT 21.15 BÜYÜK EV ABLUKADA
  • 17 TEMMUZ SAAT 21.15 KENAN DOĞULU
  • 24 TEMMUZ SAAT 21: 15 LEVENT YÜKSEL
  • 15 AĞUSTOS SAAT 21: 15 AYTA SÖZERİ

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler