Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerKaranlık Zihinler ile isyan vakti geldi!

İlgili Postlar

Karanlık Zihinler ile isyan vakti geldi!

Karanlık Zihinler filmi uzun zamandan beri beklenen film olurken film için geri sayım tamamlandı ve film vizyona girdi. İşte detaylar.

Bilim kurgu türündeki Karanlık Zihinler filmi sinemalarda oynamaya başladı. Uzun zamandan beri özellikle Avrupa sinema sektörünün yakından ilgilendiği film, distopik bir gelecekte yaşanan hikayeyi beyazperdeye taşıyor.

Karanlık Zihinler filminin konusu ne?

Gençlik bilim kurgu film olarak tanıtımı yapılan film Amerikalı yazar Alexandra Bracken tarafından yazıldı. Gençlik roman serisi şeklinde ilk olarak kitap olarak piyasaya çıkan hikaye daha sonrasında sinema için uyarlandı. Film için yapılan değerlendirmelerde film Açlık Oyunları ile benzetilen filmde başrolde Amandla Stenberg yer alıyor.  Filmde bir grup gencin başladığı karşı koyuş anlatılıyor.

Gelecekte yaşanan hikayede vebadan nüfusun büyük bir bölümü yaşamını yitirirken geride kalan Ruby Dale özel birisidir. Özel güçlere sahip olan Ruby Dale gibi hayatta kalmayı başaran diğer kişiler de farklı güçlere sahiptir. Her biri farklı renkte olan ve renklere göre birbirinden ayrılan grupların her biri farklı güçlere sahip olduğu gibi gençler tutulduğu tesisten kaçarak özgürlükleri için mücadele eder.

Karanlık Zihinler oyuncu kadrosu

Filmin oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekici. 2017’de Altın Küre adayı olan Mandy Moore, Harris Dickinson, 3 kez Altın Küre’ye aday olan Bradley Whitford, Wallace Langham, Golden Brooks, Mark O’Brien, Patrick Gibson ve “Game of Thrones”un Brienne’i Gwendoline Christie bu filmde yer alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler