Ana SayfaÜnlülerKanye West ile Irina Shayk Aşk mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Kanye West ile Irina Shayk Aşk mı Yaşıyor?

Kim Kardashian ile boşanma süreci devam eden Kanye West ‘in Irina Shayk ile aşk yaşamaya başladığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Detaylar haberimizin devamında…

Kim Kardashian kimdir?

Kanye West Kimdir?

Irina Shayk Kimdir?

Söylentiler Kulaktan Kulağa Yayılıyor

Kanye West’in Kim Kardashian ile boşanma süreci devam ederken ismi son olarak Bradley Cooper ile anılan Irina Shayk ile aşk yaşadığı iddia edildi. Sosyal medyada yayılan söylentiye göre isimsiz bir kullanıcı “Kanye West, şimdi gizlice Irina Shayk, namı diğer Bradley Cooper’ın bebeğinin annesiyle çıkıyor” haberini paylaştı.

Dünyanın en ünlü çiftlerinden olan Kim Kardashian ile Kanye West’in evlilikleri bitiyor. “Uzlaşmaz farklılıklar” sebebiyle ayrılık kararı alan ikili, dört çocuğu North (7),Saint (5),Chicago (3) ve Psalm’ın (21 aylık) ortak velayetini istedi.

Aylardır ikisinin ayrı hayatlar yaşadığı söylenen çiftin boşanma iddiası, West’in sonradan sildiği ilginç bir tweet’le ortaya çıkmıştı.

West de ABD seçimlerine adaylığını koyduğu dönemde Kardashian’dan boşanmaya çabaladığını söylemişti.

Kim Kardashian Ayaklarıyla Dalga Konusu Oldu

Eşimin Bipolar Bozukluğu Var

West, eşi Kim Kardashian’ın bir otelde rap şarkıcısı Meek Mill ile buluşmasından sonra yaklaşık iki yıldır boşanmaya çalıştığını ifade etmişti.

West’in, Kim Kardashian ile Nicki Minaj’ın eski sevgilisi Meek Mill’in Kasım 2018’de Los Angeles’ta açılan Ceza Adalet Reformu Zirvesi’nde konuşmak için bir araya geldiği zamana atıfta bulunduğu düşünülmüştü.

Kardashian ise, “Kocama anlayış gösterin, bipolar bozukluğu var” ifadelerini kullanarak West’i savunmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler