Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Davut Madene Ali'nin Ortak Olmasına...

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Davut Madene Ali’nin Ortak Olmasına Karşı Çıkıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tutuklanan Malik, madeni Gülfem’e emanet ediyor. Ali, annesiyle konuşmaya gidiyor. Saniye, oğluyla konuşup ona sevmeyi öğreteceğini söylüyor. Ali, annesinin isteği üzere Malik’in hapisten çıkmasını sağlıyor. Karşılığında ise, madenin yüzde elli hissesini istiyor. Kasapoğlu ile Davut’da, madene ortak olmak istiyor. İşçileri arkasına alan Davut, Madene Ali’nin ortak olmasına karşı çıkıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Davut Madene Ali’nin Ortak Olmasına Karşı Çıkıyor!

Kanunsuz Topraklar 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Jandarmalara teslim olmadan önce Malik, Madeni Gülfem’e emanet ediyor. Gülfem, yalnız kalıyor ve Davut’la konuşmaya gidiyor. Davut ile Hatice’yi el ele görünce onları yanlış anlıyor. Hatice, Gülfem’e Davut’la aralarında bir şey olmadığını anlatmaya çalışıyor. O ise, dinlemiyor bile.

KANUNSUZ TOPRAKLAR 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Malik’in tutuklanmasıyla işçiler ayaklanıyor. Yavuz, Gülfem’e kasada para olmadığını madenin uzun zamandır zor durumda olduğunu söylüyor. Kasapoğlu Davut’a, madene birlikte ortak olmayı teklif ediyor. Davut’dan silahları bulmasını isteyen devlet görevlisi gelip ona, madene ortak olmasını gereken desteği ona vereceklerini söylüyor.

Gülfem, kapısına gelen Ali’ye kendisinden ve ailesinden uzak durmasını söylüyor. Ali, ısrar edince ona, annesinin bile onu sevmediğini yüzüne vuruyor. Annesinin yanına giden Ali, annesine neden kendisini sevmediğini soruyor. Sakine, Ali’yle konuşup ona sevmeyi öğreteceğini söylüyor.

Ali, annesiyle birlikte eve dönüyor. Sakine, Ali’ye eğer Gülfem’i gerçekten seviyorsa önce babasını hapisten kurtarmasını istiyor. Ali, cesedin yerini değiştiriyor. Cesedi bulamayan jandarmalar Malik’i serbest bırakıyor. Bu arada aylardır paralarını alamayan işçiler ayaklanıyor.

Malik ve kızlarını linç etmeye çalışıyor. Davut, Gülfem’i onlardan koruyor. Daha sonra işçilerle konuşup aralarında topladıkları paraları işçilere dağıtıp evlerine ekmek götürmelerini sağlıyor. Malik’in hapisten çıkmasını arkadaşları kutlamak için bir yemek organize ediyor.

Orada Ali, Malik’ten madenin yüzde elli hissesini almak istiyor. Oda kabul edip tam imza atacakken Gülfem, karşı çıkıyor. Babasına madeni kendisine emanet ettiğini Ali’yi madene ortak etmesine müsaade etmeyeceğini söylüyor. O sırada Davut geliyor ve onlara neyi kutladıklarını söylüyor. Madene Ali’nin ortak olmasını istemediğini açıklıyor.

Kanunsuz Topraklar 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gülfem Davut’un Ortaklık Teklifini Kabul…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler