Ana SayfaÜnlülerKanal D'nin 2020 Ekranında Büyük Sürpriz! 25 Yıllık Efsane Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Kanal D’nin 2020 Ekranında Büyük Sürpriz! 25 Yıllık Efsane Geri Dönüyor!

Kanal D’nin 2020 ekranında büyük sürpriz! 25 yıllık efsane geri dönüyor! Her sene olduğu gibi bu yeni  yılda da izleyicileri için özel bir yayın akışı hazırlayan Kanal D, Yılbaşı’nı evde kutlayacakları ekran başına kitleyecek bir sürpriz hazırladı. İşte Kanal D’nin Yılbaşı yayını hakkında merak ettiğiniz her şey;

Devir Nostalji Devri

Hatırlarsanız bir dönemler ekranlar aynı format diziler yerine birbirinden keyifli programlar ve gösterilerle doluydu. Nejat Uğur’un sevilen götserilerinden Bir Demet Tiyatro’ya kadar pek çok ünlü sanatçının performansı izleyiciyle buluşturdu. Buradan yola çıkan Kanal D nerede o eski Yılbaşı programı diyenlere özel bir programla izleyici karşısında olacak.

Çok Güzel Hareketler 2’den Can Yaman’a Gönderme!

Kanal D İzleyicisini Şaşırtacak

Yılbaşı gecesini eve geçirmek isteyenleri bu sene de yalnız bırakmayan Kanal D izleyicilerini şaşırtmak için hazırlanıyor. Birbirinden güzel programların olduğu yayın akışına ev sahipliği yapacak olan ekranların sevilen kanalı bu sene herkese eski günleri anımsatacak.

Kanal D’nin 2020 Ekranında Büyük Sürpriz! 25 Yıllık Efsane Geri Dönüyor!

Bir Demet Tiyatro’nun unutulmaz karakterleri Mükremin Çıtır, Lütfiye Çıtır ve Feriştah, yılbaşı akşamı Kanal D ekranlarında olacak! Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yönetmenliğini Özge Toprak Bahıt ve
yapımcılığını Necati Akpınar’ın üstlendiği Çok Güzel Hareketler, 31 Aralık Salı akşamı yılbaşı özel bölümüyle ekranlarda izleyicisiyle buluşacak.

Yılmaz Erdoğan Kimdir?

25 Yıllık Efsane Geri Dönüyor!
25 Yıllık Efsane Geri Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler