Ana SayfaDizilerKalbimin Sultanı 20 Haziran sonrasını görebilecek mi?

İlgili Postlar

Kalbimin Sultanı 20 Haziran sonrasını görebilecek mi?

Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekrana gelen Kalbimin Sultanı 20 Haziran sonrası için ciddi bir soru işareti oluşturdu.

Yaz döneminin yeni dizilerinden birisi olan ve beklentilerin oldukça yüksek olduğu Kalbimin Sultanı, ilk bölümü ile sınıfta kaldı. Başrollerinde Ali Ersan Duru, Alexandra Nikiforova ve Emel Çölgeçen gibi usta isimlerin yer aldığı dizi her ne kadar tanıtım döneminde büyük bir ilgi görmüş olsa da birinci bölümü ile düşük reyting oranları alan dizinin ikinci bölümü dizinin en ciddi sınavlarından birisi olacak. Kalbimin Sultanı için yayınlanan 2. bölüm fragmanı ile birlikte dizideki hikayenin nasıl ilerleyeceğine dair mesajlar verilmiş durumda.

Kalbimin Sultanı ilk bölümüyle reyting sıralamasında kaçıncı oldu?

Muhteşem Yüzyıl ile benzetildi

Kalbimin Sultanı ilk bölümü sonrasında en çok Muhteşem Yüzyıl ile benzetilmişti. Özellikle dizide yer alan Alexandra Nikiforova ile Meryem Uzerli’nin de dizi öncesinde benzetilmeye başlaması diziye gölge düşürdü. Dizinin ikinci bölüm ile birlikte reytinglerini arttırması ekranlarda kalmasını sağlayabilir. Fakat ikinci bölüm ile birlikte beklentilerin düşük kalması ise Kalbimin Sultanı için 20 Haziran sonrasını tehlikeye atacak.  Kalbimin Sultanı dizisinin 2. bölüm fragmanı ise şöyle;

Kalbimin Sultanı ilk bölümde neler yaşanmıştı?

Kalbimin Sultanı’nın ilk bölümünde Osmanlı hükümdarı ile Rus kızı arasında yaşananlar ekrana getirildi. Mahmud ve Anna’nın yolları ilk bölüm itibari ile kesişirken, gönlünün sultanını bulan Anna’nın onun olduğu sayara muhbir olarak girecek olması tüm hesapları karıştırdı.

Kalbimin Sultanı oyuncu kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler