Ana SayfaÜnlülerKalbim Bir Süre Servis Dışı!

İlgili Postlar

Kalbim Bir Süre Servis Dışı!

Kalbim bir süre servis dışı! Başarılı şarkıcılığı kadar esprili kişiliği ile de bir hayli sevilen İrem Derici, kendisi hakkında oldukça konuşulacak itiraflarda bulundu. İşte haberimizin tüm ayrıntıları…

İrem Derici’ye Şaşırtan Karşılama

Kalbim bir süre servis dışı!

Kalbim bir süre servis dışı! Türk Pop müziğin sevilen seslerinden birisi olan başarılı ve güzel şarkıcı İrem Derici, kendisi hakkında çok özel itiraflarda bulundu. Esprili kişiliğinin yanında açık sözlü tavırları ile dikkat çeken başarılı şarkıcı neler anlattı? İşte İrem Derici’nin kalbini servis dışına aldığını itiraf ettiği o çok konuşulacak röportajı…

İrem Derici kimdir?

Şarkı, 4 dakikalık bir kusmaydı!

“İrem Derici, müzik piyasasındaki başarısı kadar, açıklamalarıyla da gündemde kalmayı başarıyor. Derici, “Hayatın açığını buldum, artık trol olarak yaşıyorum. İnsanların beni ciddiye almamalarını tavsiye ediyorum” dedi. Şarkıcıyla, yeni albümünü, aşk hayatını ve ders aldığı tecrübelerini konuştuk.

– ‘Sabıka Kaydı’ albümüne gelen yorumlar nasıl?

Çok seven de var, ‘Daha iyi olabilirdi’ diyenler de… Her işimizdeki gibi yani… Mahallemde kahve dükkanı sahibi kadının Instagram’da sahte hesabı var, ‘Birine uyuz oldum mu, kinimi kusuyorum ve rahatlıyorum’ diyor. Zaten toplumca manyadık. Eskiden, ‘Babana bile güvenme derlerdi’ o da oldu, üstelik bilesi gitti. Günün sonunda yaptığım işten çok memnunum.

– İlk defa sözü size ait olan ‘Mavi Ekran’ şarkısını seslendirdiniz. Bunun devamı gelecek mi?

Paşa gönlüm bilir. Bu şarkıyı ağır depresyondayken yazdım. Yine öyle bir depresyona gireceksem elim kırılsın, kalem görmesin de yazmayayım. Bir eser gözüyle bakamam, dert yanma, serzeniş ve dört dakikalık kusmaydı.

– Albümdeki ‘Ben Tek Siz Hepiniz’ şarkısı gibi, tek başınıza mı mücadele ediyorsunuz?

Hayır, tek başıma etmiyorum. Öyle sanıyordum ama bir ordum varmış arkamda… Hem sevenlerim hem ailem hem de ekibim. Teslimiyetçi olmak lazım biraz ama tamamen güven çemberini sağladığın kişilerle… 30 yılımı kontrol manyağı olarak geçirdim ve bu beni çok yordu. Artık biliyorum ki, menajerim ve asistanım, beni benden daha çok düşünüyor.

– Müzik dünyasında herkes birbirine gönderme yapıyor…

Benim kimseyle bir derdim olmadı, olmayacak da… Haybeye bana saydıran ya da manasızca kin besleyenleri eskiden anlamıyor ve üzülüyordum. İnsan yaşadıkça, hissizleşiyor. Amerika’yı yeniden keşfetmiyorum, kanaat önderi değilim. Alt tarafı altı yıldır şarkı söylüyorum ve gücüm yettikçe, bunu yapmayı planlıyorum.

Yıprandım, çok yoruldum!

– Uzun süredir hayatınızda biri yok. Kalbinizi aşka kapattınız mı?

Belediye mühürledi (gülüyor).Kapatmadım, sadece geçici bir süre için servis dışı. Bakıma aldım, büyük bozuldu çünkü. Sigorta da karşılamadı (gülüyor). Hem kafa, hem de kalp bozulunca en iyisi kendini sağlam bir bakıma almak.

– Neden hayatınıza birini almıyorsunuz?

Yıprandım, çok yoruldum ve kabahat kesinlikle bende… Bir insanın sağlıklı ilişki yaşaması için kendini çok iyi tanıyıp, analiz etmesi gerekiyor. Geç de olsa bunu anladım. Kendimle ilişkime yeni başladım, biraz ilerletebilirsem tekrar risk almaya hazır hissedebilirim.

– Yeniden evlenmek fikri sıcak geliyor mu?

Buzdağı soğuğu geliyor! Hayat sürprizlerle dolu biliyorum ama bencil, beraber yaşaması çok zor bir işkoliğim. Domestik olabiliyorum. Aile kavramını kafamda oturtabilmiş değilim, sözlükteki tanımını yaparım ancak size…

– “Keşke yaşamasaydım” dediğiniz bir ilişkiniz oldu mu?

İyi-kötü herkesin anısına saygım var. Kötü tecrübelerden bir şey öğrenip, ‘Bunu asla yaşamak istemiyorum’ diyebiliyorum..

– Çocuk düşünüyor musunuz?

Nasıl düşüneyim? Hayatımı beraber geçireceğim, çocuklarımın babası olacak adam diyebileceğim biri mi var?

Artık trol olarak yaşıyorum

– Kazandığınız parayı müziğe yatırıyorsunuz, bir ev alabildiniz mi?

Bizim sektörde çok kazanılıyor ama umrumda değil. Hayatın açığını buldum, artık trol olarak yaşıyorum. Ne yaparsan yap, kimseye kendini anlatamıyorsun. Ve bir süre sonra, ‘Ee ne gerek var o zaman?’ diyorsun. Günümü keyifli geçirme derdine düşmüşüm. Beni ciddiye almamalarını tavsiye ediyorum. Kendi çapında eğlenen bir kızcağızım.

– En büyük hayaliniz ne?

Satürn’de konser vermek (gülüyor). ‘Şu’ diyebileceğim bir hayalim yok. Yerimi sağlamlaştırıp, şarkılarımı yıllarca söyleyeyim yeter.

Para gözümden düştü

– Hastalığınızın ardından hayatınızda neler değişti?

Maneviyatım acayip arttı, gereksiz yere beni yıpratan hırslarımdan arındım ve kulak memesi kıvamına geldim.

– Hayatınızdan çıkardıklarınız oldu mu?

Yok, hatta daha sık aradığım ve buluştuğum insanlar oldu. Çıkarsız ve karşılıksız sevgiyi gördüğüm için çok şanslıyım.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler