Ana SayfaKimdirKadir Tataş Kimdir?

İlgili Postlar

Kadir Tataş Kimdir?

“Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisinin sevilen oyuncusu Kadir Tataş kimdir? Kadir Tataş kaç yaşında? Kadir Tataş dizileri neler? Kadir Tataş filmleri neler? Kadir Tataş aslen nereli? Kadir Tataş hangi burç? Kadir Tataş hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Kadir Tataş Kaç Yaşında? Kadir Tataş Aslen Nereli? Kadir Tataş Hangi Burç?

Kadir Tataş 23 Mayıs 1990 tarihinde Antalya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Antalyalı olan Kadir Tataş, İkizler burcudur.

Kadir Tataş  Kimdir?

Kadir Tataş eğitim hayatını Çukurova’da tamamlamıştır. Lise yıllarında tiyatroyla tanışan Kadir Tataş, liseden mevzun olduktan sonra “Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü”nü kazanmıştır. Okuldan mevzun olduktan sonra İstanbul’a taşınan Kadir Tataş, “Cihangir Novruzov”dan ve Ayla Algan’dan kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır.

Kariyerine tiyatroyla başlayan Kadir Tataş ilk olarak 2013 senesinde yayınlanan “Benim Hala Umudum Var” dizisiyle ekran karşısına geçmiştir. Ardından 2014 senesinde “Çırağan Baskını” dizisinde rol alan Kadir Tataş, 2016 senesinde başrollerini Sevtap Özaltun ve Murat Ünalmış’ın paylaştığı “Sevda Kuşun Kanadında” dizisinde canlandırdığı karakterle çıkış yakalamıştır. 2017 senesinde “Rüya” dizisinde “İsa” karakterini canlandıran Kadir Tataş, bu yıl TRT 1 ekranlarında yayınlanan kadrosunda Birkan Sokullu, Mehmet Özgür, Dolunay Soysert, Osman Sonant, Hilmi Cem İntepe gibi başarılı isimlerin yer aldığı “Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisiyle ekranlara gelmektedir.

Kadir Tataş Dizileri

  • 2020 – Ya İstiklal Ya Ölüm”
  • 2017 – Rüya
  • 2016 – Sevda Kuşun Kanadında
  • 2014 – Çığarayan Baskını
  • 2013 – Benim Hala Umudum Var

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler