Ana SayfaÜnlülerKadir Doğulu'dan Eşi Neslihan Atagül'e Doğum Günü Paylaşımı!

İlgili Postlar

Kadir Doğulu’dan Eşi Neslihan Atagül’e Doğum Günü Paylaşımı!

Gündemin başarılı iki oyuncusu Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, evlilikleri ile sık sık gündemde yer alıyor. Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’ün 26. yaş günü için sürpriz bir paylaşımda bulundu. İşte oyuncu Kadir Doğulu’nun muhteşem paylaşımı…

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinden milyonluk yatırım!

Ünlü Çift Mutluluk Pozları İle Gündemde Yerini Alıyor…

Son dönemde Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor sorusu gündemde yerini almıştı. 2016 yılında evlenen ünlü çiftin, son zamanlarda sosyal medyada birlikte oldukları hiç fotoğraf paylaşmamaları; hatta geçtiğimiz günlerde Kadir Doğulu’nun, eve geç gelmeleri nedeniyle eşiyle tartıştığı haberlerinin ortalıklarda dolaşması, ünlü çiftin aralarının bu aralar açık olduğu iddialarını da beraberinde getirmişti. Fakat ünlü çift çıkan haberleri, her seferinde yalanlamıştı. Çıkan iddialara inat, mutluluk pozları ile gündemde yer almaya devam ediyorlar.

Kadir Doğulu’dan Eşine Duygusal Paylaşım!

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’den bir romantik paylaşım geldi. Ünlü oyuncu Neslihan Ataügül’ün 26’ıncı yaş gününe özel eşi Kadir Doğulu, duygusal bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, eşinin doğum gününü Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla kutladı. Kadir Doğulu instagram hesabından eşi Neslihan Atagül’le fotoğrafının altına “Artık en güzeli 26… ve bilmelisin ki seninle güzel her anı… iyi ki doğdun hayatımın anlamı” diyerek paylaşımda bulundu.

Kadir Doğulu Kimdir?

Neslihan Atagül Kimdir?

İşte Kadir Doğulu’nun Duygusal Paylaşımı…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler