Ana SayfaÜnlülerNeslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinden milyonluk yatırım!

İlgili Postlar

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinden milyonluk yatırım!

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, yer aldığı reklamdan kazandıkları para ile yatırım yaptı. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinden milyonluk yatırım!

Ömürlük Yatırım!

Bir gözlük markasında yer alan çift, reklamdan kazandıkları geliri değerlendirerek güzel bir yatırım yaptı. Spor bir araba ve lüks bir daire yerine 35 bin metrekarelik arsa satın aldılar. 1 milyon lira karşılığında arsa atın alan çift geçici bir heves yerine ömürlük bir yatırımı tercih etmesi herkes tarafından olumlu karşılandı.

Kaz Dağları

Satın aldıkları arsa Kaz Dağları’nda ve arsaya güzel bir manzara eşlik ediyor. Kaz Dağları eteklerinde 35 dönüm bir arsa beğendiler.

kaz-1

Kadir Doğulu Kimdir?

19 Nisan 1982 yılında doğmuştur. Mersin’de dünyaya gelen yakışıklı oyuncu beş çocuklu ailenin ikinci çocuğudur. Tam adı Abdulkadir Doğulu’dur. Herkesin tanıdığı ünlü oyuncunun bir de menajerlik şirketi vardır. Ünlü müzisyen ve modacı Kemal Doğulu abisidir. 2011 yılında Gani Müjde tarafından senaristliği yapılan Pis Yedili’nin başrolünde yer aldı.

Devamı ; Kadir Doğulu Kimdir?

kadir-1

Neslihan Atagül Kimdir?

20 Ağustos 1992 tarihinde doğmuştur. Annesi Rus, babası Çerkes’dir. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk hayali kurmuştur. Yeditepe Üniversitesi, Tiyatro Bölümü’nde lisans eğitimi almıştır. İlk oyunculuğunu 2006 yılında yapmıştır. Sinema sektöründe rol alan güzel oyuncu, Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülünün sahibi oldu.

Devamı ; Neslihan Atagül Kimdir?

neslihan-1

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler