Ana SayfaDedikoduKadir Doğulu İnternete Düşen Görüntüler Hakkında İlk Kez Konuştu

İlgili Postlar

Kadir Doğulu İnternete Düşen Görüntüler Hakkında İlk Kez Konuştu

Oyuncu Kadir Doğulu ile aynı dizide başrolü paylaştığı Serra Arıtürk’ün set dışındaki samimi halleri, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekmişti. Kadir Doğulu internete düşen görüntüler hakkında ilk kez konuştu. İşte detaylar;

Kadir Doğulu’nun Rol Arkadaşı Serra Arıtürk’le Olan Samimi Görüntüleri Olay Oldu…

Aşkın Tarifi adlı yeni dizinin başrol oyuncularının set dışındaki sosyal medyaya yansıyan samimi görüntüleri, kullanıcıların tepkilere sebep oldu. Fazla sayıda sosyal medya kullanıcısı, güzel oyuncu Neslihan Atagül ile evli olan Kadir Doğulu’nun, rol arkadaşıyla set dışında samimi görüntülere sebep olmasının çok yanlış olduğunu ifade ettiler…

Kadir Doğulu’dan Burak Özçivit’e Gönderme İddialarına Yanıt

İkilinin Samimi Halleri Kızdırdı…

Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları seyirciyle buluşan dizi Aşkın Tarifi’nin başrol oyuncuları olan Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk, geçtiğimiz gün Instagram’ da canlı yayına geçerek kullanıcıların merak ettikleri soruları yanıtladılar. Aşkın Tarifi’ nde birbirini deli gibi seven fakat bir türlü kavuşamayan ikiliyi oynayan sanatçıların, şarkı söylerken ki o samimi halleri kullanıcıları fena kızdırdı.

Çiftin canlı yayında romantik bir müzik eşliğinde birbirine bakması ve yakınlaşması Çok Kısa sürede sosyal medyada olay haline gelen çiftin görüntülerde romantik müzik ile birbirlerine bakmaları ve samimice yakınlaşmaları çığ gibi çoğalan teklili yorumlara neden oldu.

Neslihan Atagül kimdir?

Kadir Doğulu kimdir?

Kadir Doğulu İnternete Düşen Görüntüler Hakkında İlk Kez Konuştu

“Partneriniz Serra Arıtürk’le iyi bir enerji yakaladınız. Onun ilk dizisi olduğu için zorluk yaşadınız mı?” sorusuna Doğulu, “Çok iyi anlaştık. Açık fikirli ve bu işe iştahlı… İlk kez oyunculuk yapması insanlara handikap gibi gelebiliyor ama benim son projelerimde genellikle tercihim, yeni yeteneklerden yana… Serra da hem istekli hem de çok yetenekli… Çok iyi anlaşıyoruz, bu da ekrana yansıyor.” sözleriyle yanıt verdi.

Doğulu, Neslihan Atagül ile mutlu evliliğinin sırrını ise şu sözlerle anlattı: “Sürekli uyanık olmak gerek. Bir şeyin iyi gittiğini görüyorsan, bununla ilgili meraka girmen lazım. ‘Ben istiyorum, bu olsun’ ya da ‘O istedi diye yapmıyorum’ dediğinizde, bir süre sonra biter. Evimizde yıldızlık ve starlık yerine dişi ve erkeklik kavramını bilen iki insan var. Kıskançlık ve ‘Ben ne dersem onu yapacak’ gibi bir durum bizde söz konusu olamaz. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözü yalan… Her başarının arkasında kadın vardır. Çünkü yaratıcı olan dişidir. Ama onu yaşatan da erkektir.”

Serra Arıtürk Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler