Ana SayfaÜnlülerKadir Doğulu: "Dünyayla İlgili Sağlam Ümitlerim Ve Niyazlarım Var"

İlgili Postlar

Kadir Doğulu: “Dünyayla İlgili Sağlam Ümitlerim Ve Niyazlarım Var”

Ülke’ nin ilk ve tek dizi kültürü dergisi olan Episode’un yeni sayısına yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu kapak oldu. Episode için özel de bir çekim yapan oyuncu, Ozan Balta objektifine harika pozlar vererek daha önce kendisine hiç sorulmamış soruları tüm içtenliğiyle cevapladı. “Aşkın Tarifi” adlı dizinin başrollerindeki oyuncusu Kadir Doğulu neler neler söyledi? İşte Detaylar…

Kadir Doğulu İnternete Düşen Görüntüler Hakkında İlk Kez Konuştu

Kadir Doğulu: “Dünyayla İlgili Sağlam Ümitlerim Ve Niyazlarım Var”

Verdiği röportajı esnasında kendisinin kınanmaktan korkmadığını ifade eden Kadir Doğulu; “Biri benim hakkımda ne düşünür diye değil de ben, o insanların ihtiyaçlarını karşılayabiliyor muyum ve bir aydınlığa vesile oluyor muyum diye bakıyorum. Benden bir beklentileri varsa TV’den olmalı, yarattığım karakterleri beğenmeliler, oradaki Kadir’i takip etmeliler, dizilerimi izlemeliler. Eğer özel hayatımla ilgili bir takibe gireceklerse neyi seviyorum, neyden hoşlanıyorum, ne yaymaya çalışıyorum, bunu anlamak için kafa yormalarını talep ediyorum” şeklinde bahsetti.

Kadir Doğulu’dan Burak Özçivit’e Gönderme İddialarına Yanıt

Çoğu zamanlar gazetecilerin, kendisine yöneltilen sorulara felsefi yanıtlar verdiği sanıldığı konusundaki yöneltilen o soruya ise Doğulu; “Felsefe genellikle betimleme; hakikat ve tasavvuf ise yaşama. Ben yaşıyorum işte. Anlatma kısmında herkesin anlayacağı dili bulmak için hala çabalıyorum. Ama bunu bulacağım, hiçbir şüphem yok. Bulduğum zaman da muazzam bir kitleyle hareket edebilme gücü kazanacağız hep beraber. Çünkü benim hem bu ülke hem de dünyayla ilgili çok sağlam ümitlerim ve niyazlarım var, dualarım var, bunların hiçbiri kişisel değil.” cevabını verdi.

Kadir Doğulu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler