Ana SayfaÜnlülerKaçamak Yaparken Yakalanan Murat Başoğlu: Keşke Yakalanmasaydım

İlgili Postlar

Kaçamak Yaparken Yakalanan Murat Başoğlu: Keşke Yakalanmasaydım

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir kadınla öpüşürken görüntülenen ve ardından eleştirilerin odağında kalan Murat Başoğlu, olaylar ile ilgili açıklama yaptı. 14 yıllık bir evliliği bulunan ve evli olmasına rağmen farklı bir kadınla öpüşürken yakalanan Murat Başoğlu, “Eşeklik yaptım” dedi.

Özel Röportaj Verdi!

Bodrum’da tatil yaptığı sırada farklı bir kadınla görüştüğü öğrenilen Murat Başoğlu, üstelik ilişkinin yeni olmadığını da net bir şekilde göstermiş oldu. Öpüşürken çekilen fotoğraflar kısa süre içerisinde sosyal medya ve yazılı basında yer alırken, bu fotoğraflar ile birlikte tüm gözler Murat Başoğlu ve eşine çevrilmişti. Konuyla ilgili yaptığı açıklamasında hata yaptığını net bir şekilde dile getiren ünlü oyuncu, “Keşke yakalanmasaydım” diyerek de şaşkınlık yarattı.

Murat Başoğlu “Bedelini Ödeyeceğim”

Yaptığı davranışın bedelini ödeyeceğini söyleyen oyuncu, özrün de herhangi bir çözüm olmayacağını dile getirdi.  Sanatçının yaptığı bazı açıklamalar, özrü kabahatinden büyük şeklinde değerlendirilirken oyuncu şunları söyledi; “Her erkeğin başına gelebilir. Hiç tanımazsın birini, yarım saat sonra teknende olur, bir şey yaparsın onunla, sonra da iner gidersin, o arada bu olur.” Bu sözlerini üzülüyorum diyerek devam ettiren oyuncu, gelen yorumlara çok üzüldüğünü, midesinin ağrıdığını söyledi. Babası vefat eden oyuncu, babasının vefatında dahi bu kadar büyük bir üzüntü yaşamadığını dile getirdi.

Teknedeki Kadın Kimdi?

Teknedeki kadının yabancı bir kadın olduğunu söyleyen oyuncu, onunla yarım saat önce tanıştığını dile getirdi. Oyuncu eşiyle ve çocuğuyla konuştuğunu, önümüzdeki günlerde konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapacağını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler