Ana SayfaÜnlülerÇitos Efe İzlenme Rekorları Kırıyor!

İlgili Postlar

Çitos Efe İzlenme Rekorları Kırıyor!

Son zamanların en çok sevilen, minik ve tatlı yüzü Çitos Efe sosyal medyadaki videolarından sonra televizyon ekranlarının da yeni fenomeni oldu. Çitos Efe Koçyiğit; neşeli dansları, sevimli tavırları ve sempatik konuşmalarıyla herkesin gönlünde taht kurdu.

 

Çitos Efe Videolarıyla Dünya Fenomeni Oldu!

 

Erzurumlu Çitos Efe, geçtiğimiz aylarda sosyal medyadaki videosuyla ilk kez “Hele benim güzelliğime bakın! Çitos bana çirkin diyor.” diyerek gerek şiveli ve dalga geçen konuşmasıyla gerekse tavırlarıyla ülkemizde büyük beğeni toplamıştı. Sonrasında “Çek Tulumbayı” ve “Çiçekçi Kız” şarkılarını söyleyerek göbek atıp oynaması daha da ilgi gördü. Dadaş Efe’nin 3.videosunda; “Damat Halayı” adlı şarkısıyla, sevimli dans ve oyun performansı ülkemizle birlikte tüm dünyada da popüler oldu. Efe’nin bu videosunu, twitter hesabında 9.2 milyon takipçisi olan ünlü Hollywood yıldızı ve sunucu Sofia Vergara paylaştı. Ayrıca Harry Potter kitaplarının yazarı J. K. Rowling tarafından da büyük ilgi ve beğeni gördü.

Çitos Efe Videolarıyla Fenomen Oldu

Erzurumlu Efe Televizyon Ekranlarını da Kırdı Geçirdi!

Videolarıyla dünyaca ünlenen Çitos Efe, televizyon ekranlarının da minik fenomeni oldu. Show Tv’de yayınlanan ve sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı Çocuktan Al Haberi Ünlüler adlı yarışma programına 5. bölümüyle ilk kez katılan Erzurumlu Efe, televizyon ekranlarını da şenlendirdi. Kıpır kıpır oluşuyla, neşesiyle ve tombişliğiyle çok sevildi. Kendisine yöneltilen sorulara komik cevaplar vermesi, doğal konuşma tarzı ve hareketleriyle her geçen gün hayranlık uyandırıyor. Çocuktan Al Haberi Ünlüler programına katıldığından beri her Cumartesi ve Pazar akşamı izleyicileri ekran başına kilitliyor ve gülmekten kırıp geçiriyor. Programda özellikle; yemek diyaloglarındaki konuşmaları büyük beğeni topladı ve izlenme rekorları kırdı. Önümüzdeki günlerde de Erzurumlu Efe, renkli kişiliği ve sempatik tavırlarıyla adından söz ettireceğe benziyor.

 

Çitos Efe Kimdir?

Ailesinin çektiği ve paylaştığı videolar ile ünlenen Çitos Efe lakaplı Muhammed Efe Koçyiğit, 2011 yılında doğmuştur. 5,5 yaşındadır ve aslen Erzurumludur. Doğduğundan beri çok hareketli bir çocuk olan Efe, sevimli danslarıyla tanınsa da tamamen kendisine ait şiirler üretebilen minik bir yetenektir. Babası Şahin Koçyiğit; Efe’nin tamamen kendi doğallığı ile hareket ettiğini; özellikle bir şeyler öğretmediklerini dile getiriyor.

Çitos Efe, büyüyünce veteriner olmak istiyor ve hayvanları çok seviyor. Bununla birlikte yemek yemeyi, futbol oynamayı ve spor yapmayı da en sevdikleri listesine ekliyor. En çok ayran çorbası, yoğurt çorbası, tavuk, pilav ve dolma yemeyi seven Çitos, 27 kilodur. Sosyal medyada ve TV ekranlarında olduğu gibi Erzurum’daki çevrelerinde de çok sevilen şirin bir çocuktur.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler