Ana SayfaÜnlülerKaan Yıldırım'dan Hadise Fotoğrafı

İlgili Postlar

Kaan Yıldırım’dan Hadise Fotoğrafı

Oyuncu Kaan Yıldırım’dan yeni bir Hadise Fotoğrafı geldi. Kaan Yıldırım 2016 yılında evlendiği kendisi gibi oyuncu olan Ezgi Eyüboğlu’ndan 2019 yılında boşanmıştı. Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu boşanmanın ardından yeni aşklara yelken açtılar. Ezgi Eyüboğlu Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile birlikte olurken Kaan Yıldırım Hadise ile yeni bir aşka yelken açtı.

Ezgi Eyüboğlu kimdir?

Oğulcan Engin kimdir?

Seda Sayan Kimdir?

Kaan Yıldırım: Küçük Bir Yıl

Son olarak Hekimoğlu dizisinde Mehmet Ali rolüyle karşımıza çıkan Kaan Yıldırım ve Hadise aşkı dolu dizgin devam ediyor. İkili sosyal medya hesaplarından birlikte olan fotoğraflarını paylaşıyor. Kaan Yıldırım son olarak sevgilisi Hadise ile olan pozunu “Küçük bir yıl” notu ile paylaştı.

Kaan Yıldırım Kimdir?

Hadise Kimdir?

Bu yılın sürpriz aşklarından olan Kaan Yıldırım ve Hadise aşkı devam ediyor. Hadise Kaan Yıldırım’ın köpeği Benek ile sıkça paylaşımlar yaparken bu kez Kaan Yıldırım Hadise’nin klip çekiminde çekilen fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Kaan Yıldırım ve Hadise aşkında gelişme! Aynı evde mi kalıyorlar?

Oyuncu, sevgilisinin klip çekiminde verdikleri poza, “Küçük bir yol” notunu düştü ve Yıldırım’ın takipçileri çiftin fotoğrafına çok sayıda beğeni ve yorum yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler