Ana SayfaDedikoduKaan Yıldırım Hande Erçel Hakkında İlk Kez Konuştu

İlgili Postlar

Kaan Yıldırım Hande Erçel Hakkında İlk Kez Konuştu

Bir süredir eski rol arkadaşı Hande Erçel’le birlikte olduğu bilinen Kaan Yıldırım ilişki hakkındaki sorulardan hep kaçıyordu ki ünlü oyuncu bu kes sessizliğini bozdu. Kaan Yıldırım Hande Erçel hakkında ilk kez konuştu. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Londra’da Yakalandılar

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile aşkını sonlandıran oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz hafta oyuncu Kaan Yıldırım ile magazincilerin objektifine takılmıştı. Ünlü ikili Emirgan’ da bulunan bir mekanda sabaha kadar eğlenmişlerdi. İkili hakkında çıkan ilişki iddialarına Dalkılıç’tan da tepki gecikmemişti. Şuan da Sitare Akbaş ile birlikte olan Dalkılıç ilişki haberlerinin arıdından Kaan Yıldırım’ı takipten çıkmıştı. Bu da akıllara ‘Dalkılıç Erçel’i hala unutumadı mı?’ sorularını düşürmüştü.

Hande Erçel’den Bomba Kaan Yıldırım İtirafı

Bu zamana kadar Kaan Yıldırım sorularından kaçan Hande Erçel, Londra’da yakalandıktan sonra ilişki iddilarını yalanlayamadı. Geçtiğimiz gün aracına binerken görüntülenen Erçel basın mensuplarının soruları karşısında

“Ben çok iyiyim. Her şey yolunda” diye yanıtladı. Ünlü oyuncu Londra tatili için de “Bu aralar biraz tatil yaptım. Çok keyifliydi” dedi.

Hande Erçel kimdir?

Kaan Yıldırım Hande Erçel Hakkında İlk Kez Konuştu

Hande Erçel, Kaan Yıldırım’la ilgili soruya “Her şey yolunda” yanıtını vermişti. Geçtiğimiz cuma günü TV100 kameraları tarafından görüntülenen Yıldırım’a da “Güzel bir birlikteliğe başladınız. Hande Hanım ilişkinizi kabul etti, siz neler söyleyeceksiniz?” diye soruldu.

Kaan Yıldırım soruya şöyle yanıt verdi: “Her şey çok güzel, çok keyifli. Şükürler olsun, gayet güzel her şey.”

Kaan Yıldırım kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler