Ana SayfaDedikoduKaan Urgancıoğlu Sosyal Medyaya Damgasını Vurdu

İlgili Postlar

Kaan Urgancıoğlu Sosyal Medyaya Damgasını Vurdu

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu, Kanal D’de pazar akşamlarına damga vuran ‘Yargı’ dizisinin ‘Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada gündem oldu. Cüzdanını kaybettiğini ve bulana yemek yapacağını söyleyen ünlü isme, sevenlerinden yorum yağdı. Kaan Urgancıoğlu sosyal medyaya damgasını vurdu. İşte o paylaşımlar;

Kaan Urgancıoğlu: “Maksat bizim yakışmamızdı”

Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu ile yakıştırılmasıyla ilgili “İnsanların yakıştırması bizim de hoşumuza gidiyor” demişti. Önceki gün Etiler’de görüntülenen Urgancıoğlu da konuya ilişkin “Biz birlikte çalışmaktan çok keyif alıyoruz. İnsanlar bizi yakıştırıyor, geçen Pınar söylemiş hakikaten çok hoşumuza gidiyor. Zaten maksat buydu bizim yakışmamızdı” ifadelerini kullanmıştı.

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu’dan ‘Pınar Deniz’ Açıklaması!

Deniz de geçtiğimiz günlerde meslektaşıyla yakıştırmaları hakkında “Bizim Kaan’la güzel bir enerjimiz var. Birbirimizi çok iyi tanıdığımız bir yerdeyiz. Artık insanların yakıştırması bizim de hoşumuza gidiyor. Tabi o bir sinerji, bunu da yakalamak gerek.” ifadelerini kullanmıştı.

Pınar Deniz Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu Sosyal Medyaya Damgasını Vurdu

41 taşındaki Kaan Urgancıoğlu, son olarak 131,3 bin takipçisi bulunan Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

“Cüzdanımı kaybettim, bulan var mı?” diye yazan Urgancıoğlu, ardından kendi Tweet’ini alıntılayarak, “Bulana ellerimle teyzemin tarifi müthiş bir spagetti hazırlayacağım” dedi.

Başarılı oyuncunun kısa sürede binlerce beğeni alan Tweet’lerine; “Bulan kişinin ben olmam ihtimali milyonda kaç bilmem ama keşke ben olsaydım, aşığım çünkü bu adama”, “Cüzdan bulma ihtimali yok ama spagetti yeme ihtimali olsaydı keşke”, “Kapadokya dahil her yeri aramaya çıkıyorum şu an” ve “Savcım o nedenle mi balona binemediniz?” gibi yüzlerce cevap geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler