Ana SayfaÜnlülerJulide Ateş Ekranlara Geri Dönüyor!

İlgili Postlar

Julide Ateş Ekranlara Geri Dönüyor!

Geçtiğimiz sezon yayınlandığı kanalda birbirinden ünlü konukları ağırlayan; konuları ve konuklarıyla adından çok söz ettiren 40 ve Julide Ateş ekranlara geri dönüyor! İşte merak ettiğiniz tüm detaylar;

Fortmat Hakkında Merak Edilenler

Format tasarımı BBO Yapım Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’a ait olan 40, her yıl Cannes’da düzenlenen dünyanın saygın fuarlarından olarak gösterilen MİP TV Format Fuarı’nda en iyi formatlar arasında seçildi. 40 Programı, gerek dijital medya, gerekse televizyon dünyasını birleştirdi; ilk defa bir sohbet programı, format kurallarıyla bir araya getirilerek farklı yapısıyla da MİP TV’de “öncü formatlar” arasında gösterildi. 40, başta Almanya olmak üzere bir çok Avrupa ülkesine opsiyonlandı.

Deniz Akkaya Ekranlara Magazin İle Geri Döndü!

Bu Yıl Haber Global Çok Konuşuluyor

2020 yılının en iddialı başlangıcını yapan kanallar arasında yer alan Haber Global ev sahipliği yaptığı program formatlarıyla büyük bir başarı yakaladı. Her programın kendisine özgü sunucularıyla bütünleştiği kanal haftanın her günü birbirinden farklı formatlara ev sahipliği yapıyor. Programlarıyla izleyicisini ekran başına kitleyen Haber Global, ekranların en konuşulan programlarından biri olan “40”ın da yeni kanalı oldu.

Julide Ateş Ekranlara Geri Dönüyor!

40 Ekranlara Dönüyor
40 Ekranlara Dönüyor

Ekranların en çok konuşulan programlarından 40, bundan sonra yeni kanalı Haber Global’de hafta içi Perşembe akşamları 20:55’de ekranlara gelecek.  Başarılı sunucu Jülide Ateş‘in sunumuyla, yine gündemi takip ederek, çok konuşulacak konu ve konuklarla ekranlarda olacak.

Julide Ateş Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler