Ana SayfaÜnlülerJozi Zalma'dan Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Jozi Zalma’dan Samimi Açıklamalar

Yayıncılık hayatında 28. Yılını dolduran Geveze Show ile büyük bir çıkış yapan Jozi Zalma Geveze, radyo programcılığını, yazarlık kariyerini ve enstrümanlarla olan yolculuğunu anlattı. Jozi Zalma’dan samimi açıklamalar geldi. İşte Jozi Zalma’ınn o açıklamaları;

Jozi Zalma Merak Edilenleri Yanıtladı

Dinleyicilerinin güne hareketli şarkılarla başlatmanın yanı sıra ilginç ve eğlenceli haberlerle güldüren Geveze Show, yıllardır radyoseverlerin vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Günümüzde radyo dinleyenlerin sayısı her ne kadar azalsa da Geveze Show’un yeri hiç eskimiyor. Programın bu başarısı ise yıllardır Geveze Show’un sunuculuğunu yapan Jozi Zalma’ya ait. Geveze Show olarak bildiğimiz Jozi Zalma, MAG ocak sayısı için verdiği röportajda kendisi ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.

“Zor Bir Adamım”

Zor bir adam olduğunu dile getiren ünlü radyocu Jozi Zalma, kadın erkek ilişkilerine dair şunları söyledi: “ Aslında temel sıkıntı kadınların ve erkeklerin başka başka canlılar olmaları. Tamamen tesadüfen çiftleşebiliyorlarmış gibi geliyor bana. Birbirlerine tamamen zıt iki karakter. Birine doğru gelen diğerine yanlış geliyor ama aslında herkesin haklı olduğu bir durum”

Jozi Zalma Kimdir?

Jozi Zalma’dan Samimi Açıklamalar

Yayıncılıkta 28. Yılını dolduran Geveze Show ile tanıdığımız namı diyar Geveze, radyo programcılığını, yazarlık kariyerini ve enstrümanlarla olan yolculuğunu paylaştı. Tam bir Ege aşığı olan Geveze, Instagram’da paylaştığı veda hikayeleri ile de büyük beğeni topluyor. İnsanların kendisini sevmesini mış gibi yapmamasına bağlayan başarılı yayıncı, “ İnsanlar Türkiye’de olmadıkları biri gibi davranmaya bayılıyorlar. Ben mış gibi yapmıyorum. Bu yüzden de insanlar beni seviyor” dedi. “Bu da Geçecek” sözünü hayatında her zaman kendine hatırlattığını belirten başarılı isim, “Anneannem Çanakkale Savaş’ını görmüş ve babasını Çanakkale Savaşı’na uğurlamış bir kadındı. Ülkedeki bütün karışıklıkları hatırlıyordu. Savaş, yokluk her şey. “O da geçiyor evladım takılma” derdi. O yüzden bu da geçecek…” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler