Ana SayfaDünyaJohnny Depp'in Avukatından Fotoğraf Açıklaması

İlgili Postlar

Johnny Depp’in Avukatından Fotoğraf Açıklaması

Johnny Depp ile Amber Heard’ün 50 milyon dolarlık iftira davası sürüyor. Ünlü aktörün avukatı Camille Vasquez son duruşmada, Heard’ü fotoğrafları photoshop’layarak, eski eşini onu yaralamış gibi göstermeye çalışmakla suçladı. Depp’in eski sevgilisi Ellen Barkin’in ifadeleri de mahkeme video aracılığıyla izletildi. Barkin’in açıklamaları ünlü aktörü zora soktu. Johnny Depp’in avukatından fotoğraf açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

Olaylı Dava Devam Ediyor

Dünyanın gündemine oturan Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki 50 milyon dolarlık ‘iftira’ devam ediyor. Çift, 2016 yılında 15 aylık evliliklerini sonlandırmıştı. Ayrılığının nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti.

Fotoğraflarda Oynama Mı Var?

Olaylı boşanmanın ardından çift, birbirlerine açtıkları ‘iftira’ davası nedeniyle mahkemede kozlarını paylaşıyor. Depp’in hukuk ekibi Heard’ün ifadesinde açıklar bulmaya çalışırken, mahkeme son duruşmada Heard ve avukat Camille Vasquez arasındaki suçlamaları dinledi.

Independent’in haberine göre; Vasquez, Amber Heard’ü “fotoğrafların üzerinde oynamakla” suçlarken, oyuncunun yüzü daha kırmızı görünsün diye bazı görüntülerin canlılığını artırdığını ileri sürdü. Heard iddiaları reddederek ısrarla, “Hayır, fotoğraflara dokunmadım.” dedi.

Mahkemeye, Amber Heard’ün yüzünün Mayıs 2016’da çekilmiş iki farklı fotoğrafı gösterildi. Fotoğraflardan birindeki tonlar diğerinden daha açıktı.

Amber Hear Yalanladı

Heard ifadesinde fotoğrafları “farklı ışıklar altında” çektiğini söylerken bunlardan birinin gündüz, diğerinin ise gece çekildiğini düşündüğünü belirtti.

Ünlü aktris, ayrıca görüntülerden birinde makyaj aynasının ışığının da açık olduğuna inandığını ifade etti.

Johnny Depp’in Avukatından Fotoğraf Açıklaması

Johnny Depp’in avukatı, devam ederek o gece çağrı üzerine çiftin evine gelen polis memurlarının ifadelerinde Heard’ün yüzünde belirgin bir yara görmediklerinin belirtildiğini öne sürdü. Avukat, Heard’e polislerin ifadelerinin onun için “zorluk” yarattığını söyledi.

Ayrıca Johnny Depp’in eski sevgilisi oyuncu Ellen Barkin’in önceden kaydedilmiş bir videosu da duruşma salonunda izletildi. Barkin, “10 yıl boyunca birbirimizi tanıyorduk. Arkadaşlığımız 1994’te romantik bir boyuta taşındı.” dedi. Kaydın burasında şaşırtıcı anlar yer aldı. Ellen Barkin bu cümlenin ardından “Bunu ‘cinsel’ olarak değiştirebilir misiniz? Teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Amber Heard’ün bir avukatı Ellen Barkin’e “Bay Depp’in sizinle ilişkisinde kontrolü kaybettiği zamanlar oldu mu?” sorusuna Barkin “Evet, Bay Depp bir keresinde Las Vegas’ta Korku ve Nefret adlı filmi çekerken otel odasında bir alkollü içki şişesi fırlattı.” Barkin o sırada Depp’in otel odasında arkadaşlarıyla tartışmakta olduğunu sözlerine ekledi.

Depp ise “Şişeyi neden fırlattığını bilmiyorum.” yanıtını verdi.

Barkin, Johnny Depp’in çok kıskanç biri olduğunu da vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler