Ana SayfaDizilerJet Sosyete Yeni Kanalı İle Daha Güçlü!

İlgili Postlar

Jet Sosyete Yeni Kanalı İle Daha Güçlü!

Gülse Birsel’in Jet Sosyete dizisi geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmuştu. Birçok eleştiriye maruz kalan dizi yine de ciddi bir kitleyi peşinden sürüklemeyi başarmıştı. Bu sezon ise Jet Sosyete dizisinin kanalı değişti. Jet Sosyete dizisi artık TV8 ekranında yer alacak. Peki Jet Sosyete dizisi aradığı başarıyı bulabilecek mi?

Jet Sosyete Neden TV8’e Geçti?

Jet Sosyete dizisi Ekim ayında ekranda yerini alıyor…

3 yıl sonra yeniden ekranlara dönen Gülse Birsel Jet Sosyete dizisi ile ekranda tam not almayı başardı. Jet Sosyete’nin konusu ise, Orta halli bir ailenin bir anda büyük servetlere kavuşup sosyete hayatına geçişi anlatılıyor. İzleyiciler tarafından beğeni ile izlenen dizi, son dönemde akıbeti hakkında çok konuşulmuştu. Tartışmalar ardından dizi ile ilgili bir gelişme yaşandı. Gülse Birsel’in üstlendiği ve geçen sezon Star Tv’de izleyici ile buluşan ‘Jet Sosyete’nin kanalı değişti. Jet Sosyete dizisi yeni sezonda TV8 ekranında yer alacak. Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren, Enis Arıkan’ın yer aldığı Jet Sosyete dizisinin Ekim ayında ekranda olması bekleniyor…

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosu

Jet Sosyete dizisi yeni kanalında aradığı mutluluğu ve reytingi bulabilecek mi?

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın yeni sezon transferlerinin başında Jet Sosyete dizisi yer aldı. Acun Ilıcalı, bu sezon Tv8 ekranlarında başlayacak olan “Jet Sosyete” transferiyle ilgili olarak şu sözleri söyledi: “Değişik bir sezona giriyoruz Tv8 olarak. Jet Sosyete, çok beğendiğim bir diziydi. Gürse Birsel, benim için çok ayrı bir insan. Gülse ile birlikte aynı kanalda olmak büyük bir mutluluk. İnşallah o da başarısını devam ettirecek.” Bakalım Jet Sosyete dizisi TV8 kanalında başarıyı yakalayabilecek mi?

Jet Sosyete final bölümünde neler oldu?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler