Ana SayfaDizilerJet Sosyete Ekibi Yeni Bölümü Birlikte İzledi!

İlgili Postlar

Jet Sosyete Ekibi Yeni Bölümü Birlikte İzledi!

Jet Sosyete ekibi yeni bölümü birlikte izledi! Büyük bir izleyici kitlesine sahip Jet Sosyete dizisi yeni sezonunun ilk bölümü ile ekranlara geldi. Yeni kanalında ilk bölümüyle yayınlanan Jet Sosyete dizisinin ekibi gecede neler yaşadı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Jet Sosyete’nin Yeni Sezonu TV8′ De Başlıyor!

Jet Sosyete ekibi yeni bölümü birlikte izledi!

Jet Sosyete ekibi yeni bölümü birlikte izledi! Yeni sezonu izleyicileri tarafından merakla beklenen Jet Sosyete dizisi, dün akşam ilk bölümü ile yeni kanalı Tv8’de yayınlandı. Tüm oyuncu kadrosunun ve set çalışanlarının toplandığı gecede, Tv8 kanalının sahibi ünlü yapımcı Acun Ilıcalı ve kanal yöneticileri de vardı.

10 Ekim 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Sen Anlat Karadeniz mi? Çocuklar Duymasın mı?

Jet Sosyete Ekibi Yeni Bölümü Birlikte İzledi
Jet Sosyete Ekibi Yeni Bölümü Birlikte İzledi

Tüm ekip birlikte izledi

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Hakan Algül’ün oturduğu Jet Sosyete dizisinin 2. Sezon ilk bölümünü tüm ekip hep birlikte izledi. 

Ulus’ta bulunan Tepe Majeur adlı mekanda gerçekleşen geceye dizinin sevilen oyuncuları olanÇağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin, Yasemin Sakallıoğlu ve Nursena Yılmaz katıldı. Tv8 ‘in sahibi Acun Ilıcalı ve kanal yöneticileri de gecede Jet Sosyete ekibine eşlik etti.

Yeni Bölümün başlamasıyla beraber büyük bir alkışın koptuğu gecede büyük bir heyecanla diziyi izleyen oyuncular, bölümün bitmesinin ardından mekanda hep birlikte eğlenmeye devam etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler