Ana SayfaDizilerJet Sosyete dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak?

İlgili Postlar

Jet Sosyete dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak?

Jet Sosyete dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak? TV8 ekranlarının fenomen dizisi Jet Sosyete, yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Jet Sosyete izleyicisini yeni bölümde bekleyen sürprizler neler? Hangi gelişemeler, izleyicileri kahkahaya boğacak? Karakterlerin başlarına neler gelecek? Jet Sosyete dizisinin yeni bölümüne dair detaylar haberimizde…

Jet Sosyete’den “O Ses Türkiye” Sürprizi!

Jet Sosyete dizisi yeni bölümünde neler yaşanacak?

TV8 ekranlarının fenomen dizisi Jet Sosyete’de alışveriş haftası sebebiyle ofiste Yaşar hariç herkese hediye paketi geliyordur. Yaşar bu duruma çok bozulmaktadır. Ona, hiçbir hediye yollanmadığını zanneder fakat, durum hiç de öyle değildir. Paketlerin peşine düşünce onu sürpriz beklemektedir. Şennur ise, gizli gizli Kumsal’la görüşmektedir. Bu gizemli hal Talip’in başka şüpheler duymasına da yol açıyor. Tony’nin yalı turlarından esinlenerek Alara, Tony ve Gündüz gece özel arkeoloji turları düzenlemeye kara veriyor. Bu turlara katılımın çok yüksek olmasındaki sebep pek düşündüğümüz gibi değildir.  Melike ve Ozan’ın geçen yıl O Ses Türkiye’ye yaptıkları başvuru kabul edilir. Yarışmaya katılacaklarını ailelerine nasıl açıklayacaklarını düşünen ikili tekrar yakınlaşacak mıdır? Nazlı ve İlayda’nın bu duruma tepkisi ne olacaktır? Tüm bu soruların yanıtını Jet Sosyete dizisinin yeni bölümünde öğreneceğiz.

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosu

Jet Sosyete dizisinin konusu nedir?

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun’un oyuncu kadrosunda yer aldığı  Jet Sosyete dizisinin konusu; Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar’ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır. Ailesi sınıf atlama ve sosyeteye ayak uydurma heyecanına düşmüşken; Yaşar’ı ise şirketin şu ana kadar hiç çıkmadığı üst katında, moda ve tasarım dünyasının göbeğinde herkesin saygısını kazanması gereken zor bir dönem beklemektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler