Ana SayfaDiziler5 Kasım bugün televizyonda hangi diziler var?

İlgili Postlar

5 Kasım bugün televizyonda hangi diziler var?

5 Kasım bugün televizyonda hangi diziler var? Dizinizin merakla beklediğiniz yeni bölümü hangi kanalda, hangi saatte yayınlanacak? Hangi dizi, hangi kanalda yayınlanıyor? Dizilerin yeni bölümleri hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde…

5 Kasım bugün televizyonda neler var? Kanalların yayın akışı…

5 Kasım bugün televizyonda hangi diziler yayınlanacak?

Show TV – Çukur – Saat: 20:00

Çukur; Aras ve ailesinin yaşadığı mahallede yaşanan çatışma sonrası büyük bir travma yaşanır. Aras, ailesini bu tehlikeli ortamdan başka bir yere götürmek isterken babası ona karşı çıkacaktır. Aras ise kaderini çizmek için müziğe dört elle sarılır ve ailesini terk eder. Bu macerada yoluna Sena çıkacaktır. Sena, eski bir polisin kızı olup anne ve kız kardeşini öldürmekle suçlanmış evi terk etmiş bir kadındır. Kaderleri kesişen bu iki insanın yaşayacağı tutkulu aşk ise hayatlarını değiştirecektir. Ailesinden gelen kötü bir haberle Aras kendini ailesinin yanında bulur. Bu aşkın bir telefon ile alt üst olacağını kim bilebilirdi ki…

Kanal D – Koca Koca Yalanlar – Saat: 20:00

Koca Koca Yalanlar; Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan dizinin baş rolünde Hakan Yılmaz yer alacak…

FOX TV – Yasak Elma – Saat: 20:00

Yasak Elma; Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

ATV – Can Kırıkları – Saat: 20:00

Can Kırıkları; Leyla ve Zeynep… Gençlik yıllarında yakın arkadaş olan iki genç kızın hayatları travmatik bir olay sonrası ayrılır. İkisi de kendi yoluna gider ve farklı şehirlerde polis olurlar. Yıllar sonra geçmişin yaralarının tekrar deşilmesine neden olan bir cinayet davasında yeniden bir araya gelirler! Artık bir komiser olan Leyla, kendisini ölüme terk eden Cihan’ı cezalandırmak için peşine düşer. Leyla’nın açtığı kutudan, artık mutlu bir ailesi olan Zeynep’in tecavüzcüsü de çıkmıştır! Üstelik yıllar sonra girdikleri yolda, geçmişlerinden haberi olmayan amirleri Aslan’ın gözleri hep Leyla ve Zeynep’in üzerinde olacaktır. Eski aşklar depreşir, eski defterler açılır, düşmanlıklar alevlenir. Sırlar ortaya saçılır.

Star TV – Söz – Saat: 20:00

Söz; Yollarını intikamın birleştirdiği kahramanlar Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır.

“Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş, hem vatan, hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır.

Üsteğmen Yavuz önderliğinde zorlu koşullarda, gece gündüz demeden düşmanla çetin bir mücadeleye girip şehadet yemini ederler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler