Ana SayfaDizilerJet Sosyete dizisi ilk tanıtımı bu akşam!

İlgili Postlar

Jet Sosyete dizisi ilk tanıtımı bu akşam!

Jet Sosyete dizisi ilk tanıtımı bu akşam! Ekran macerasına yeni bir kanalda başlamaya hazırlanan Jet Sosyete dizisinin ikinci sezon ilk tanıtımı, bu akşam yayınlanacak. Detaylar haberimizde…

TV8 Neden Jet Sosyete’yi Kanalına Seçti?

Jet Sosyete dizisi ilk tanıtımı bu akşam yayınlanacak

Jet Sosyete’ nin 2.sezon ilk tanıtımı bu akşam TV8 ekranında izleyici ile buluşacak. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı, Hakan Algül’ün yönettiği Jet Sosyete, Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar, Aslı Bekiroğlu, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin, Yasemin Sakallıoğlu ve Nursena Yılmaz gibi önemli isimlerle 2.sezonuna yeni kanalı TV8’de devam edecek.

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosu

Jet Sosyete dizisi TV8’de başlıyor

Bu akşam ilk tanıtımı ile ekranlara gelecek olan Jet Sosyete’ nin yeni sezonunda izleyicileri büyük sürprizler bekliyor. Merakla beklenen Jet Sosyete çok yakında TV8’de.

Jet Sosyete artık dizisi TV8’de

Geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Jet Sosyete dizisi, bu sezon TV8 kanalına transfer oldu. Transferin nedenleri merak edilirken, kanalın Genel Müdürü Aslı Çini Yaşaroğlu detayları verdi. Yaşaroğlu, transferin nedenleri ile ilgili şu açıklamaları yaptı: Geçen yıl Serap Ezgü’yle yaptığımız Gerçeğin Peşinde ve Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz’le kanala çok ciddi bir kadın izleyici getirdik. Bu sene ters köşe bir şey, bir düğün formatı girdik. Bugün Düğünümüz Var gayet iyi gidiyor. Bir de yayınlandığı her ülkede 40-45 share alan MasterChef programını denedik ve sonucundan memnun kaldık. Bütün bunlarla kanalın özellikle kadın izleyicisi arttı. Onun verdiği cesaretle de dizi işine girdik. Bizim kanalımızın izleyicisi formata, filmlere ve artık gündüz kuşağına geliyor. Bunların yanına iki tane de dizi eklemek istedik. Hem ekranımızda çeşitlilik olsun istiyoruz, hem de dizilerin yurt dışı satışı var. Perşembe akşamları ekranda iyi bir AB izleyici kitlesi olduğuna inanıyorum. Jet Sosyete hem bir komedi dizisi olması nedeniyle, hem de kanalımızın AB kitlesine seyirci çekmesi açısından seçtiğimiz bir dizi oldu.

1 Yorum

  1. Dizide sürekli yemek yapılması, yenmesi ve kilolu kadınların lanse edilmesi de bence olumsuz imaj verdi izleyiciye. Ülkemde o kadar çok açlık, sefalet var ki!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler