Ana SayfaDizilerJet Sosyete 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İlgili Postlar

Jet Sosyete 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen Jet Sosyete 14. yeni bölüm fragmanı ile şimdiden merak edilmeye başlandı. Peki, Jet Sosyete 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV’de yayınlanmaya başlayan Jet Sosyete, kısa süre içerisinde kendini izleyenlere kabul ettirdi.  Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak ve Gülse Birsel gibi Türkiye’nin en komik oyuncularının yer aldığı dizinin senaryosunun da usta isim Gülse Birsel’e ait olması dizinin daha fazla dikkat çekmesini sağlarken dizi her hafta yüksek izlenme oranları ile popülerliğini koruyor.

Jet Sosyete dizisi bitiyor mu?

Jet Sosyete Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Dün akşam yayınlanan yeni bölüm sonrasında yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak eden izleyiciler Jet Sosyete 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı konusunda yoğun bir sorgu yaparken şu ana kadar Star TV tarafından dizinin yeni bölümü paylaşılmadı.

Jet Sosyete son bölümde ne oldu?

Dizinin son bölümünde yine birbirinden komik olaylar yaşandı. Safiye ile Yaşar arasında yaşananlar yeni bölüme damga vururken, Yaşar’ın kendisini beğenmediğini düşünen Safiye Gizem ile birlikte dudaklarına dolgu yaptırdı. Bu durum Yaşar’ın hiç hoşuna gitmezken eşini görmemek adına gözlük alan Yaşar, bir süre etrafı görmeden dolaştı. Cengiz Bey ise her bahar olduğu gibi bu bahar da yine çapkınlık turlarına başladı. Fakat Gizem bu konuda işi sıkı tuttuğu gibi Cengiz Bey’in işleri giderek karışmaya başladı.

Jet Sosyete oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler