Ana SayfaDedikoduJennifer Lopez Ben Affleck'e Serenat Yaptı

İlgili Postlar

Jennifer Lopez Ben Affleck’e Serenat Yaptı

‘Bennifer’ olarak adlandırılan Jennifer Lopez ile Ben Affleck’in geçtiğimiz hafta sonu Georgia’daki milyonluk malikanelerinde gerçekleşen düğünüyle ilgili her gün çok konuşulacak yeni bir ayrıntı ortaya çıkıyor. Lopez’in, düğün gecesi verdiği mini konserde, Ben Affleck’in gözlerinin içine bakarak seslendirdiği şarkı ile ünlü oyuncuya aşkını dile getirdiği konuşuluyor.

135 Konuk Katıldı

Ayrılmalarından 17 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez ile Ben Affleck, temmuz ayında Las Vegas’ta sade bir nikâhla hayatlarını birleştirdi. ‘Bennifer’ lakaplı ikili, geçtiğimiz hafta sonu ise Georgia’daki malikanelerinde üç gün süren, gösterişli bir düğün yaptı. Aralarında birçok ünlünün de bulunduğu 135 konuk katıldığı düğünün yankıları uzun süre devam edeceğe benziyor.

İki Gelinlik Giydi

Ünlü isim, büyük gün için iki çarpıcı gelinlik giydi. Gelinliklerden biri, şarkıcının uzun yıllardır sakladığı ve giymek için düğün gününü seçtiği bir elbiseydi. Diğeri ise, Zuhair Murad tarafından tasarlanan; omuzları açık, uzun kollu ve kalp şeklinde bir yakası olan dantelli bir gelinlikti.

Lopez, saçlarını ise ünlü kuaför Chris Appleton’a emanet etti. O an anlardan bir video yayınlayan Appleton; şarkıcıya nasıl hissettiğini sorduğunda ünlü isim, “Harika hissediyorum, çok heyecanlıyım!” yanıtını verdi.

Yeni gelin, ertesi gün ise Instagram sayfasından yatakta çektiği makyajsız bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin karesinde görünen alyans ise, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Lopez’in kısa sürede 1,5 milyon beğeni alan bu gönderisine, takipçileri tarafından “Sonsuza dek mutlu”, “Tebrikler Jen&Ben! Yeni hayatınızı birlikte inşa ederken size harika bir yolculuk diliyorum” ve “Merhaba Jennifer Affleck!” gibi binlerce yorum yapıldı.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in Düğününde Akıl Almaz Kaza

Ancak tüm bunların ardından yaşanan bir olay, Bennifer’ın eğlencesine gölge düşürdü ve Affleck’in malikanesine gelen ambulans herkesi telaşlandırırken. İlk yayınlanan haberlere göre ünlü çiftin çocuklarından birinin kaza geçirdiğiydi yönündeydi, ancak asıl olay sonra ortaya çıktı.

DailyMail.com’da yer alan habere göre; Ben Affleck’in annesi Christopher Anne Boldt, malikanede düşerek bacağını yaraladı. Olay yerine gelen ambulans, bacağında kesikler olan Boldt’u hastaneye götürdü. Affleck ve Lopez de Boldt’u yalnız bırakmayarak, hastaneye gitti. Ünlü ismin annesinin durumunun ise ciddi olmadığı açıklandı.

DailyMail tarafından yayınlanan fotoğraflarda Jennifer, Ben’in annesi bir sağlık çalışanı tarafından tekerlekli sandalyeyle götürülürken; kocasının yanında yürürken görüldü.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, hastanede Ben’in annesinin yaralarının tedavi edildiğinden emin olurken; ikilinin düğününün yapılacağı malikanede ise hazırlıklar devam etti. Planlanmış bir prova yemeği olduğu için ünlü çiftin konukları da gelmeye başladı, ancak orijinal programlardan herhangi birinin kaza nedeniyle bir değişikliğe uğrayıp uğramadığı henüz bildirilmedi.

Eski Eşe Düğün Davetiyesi

Öte yandan Jennifer Garner’ın, eski kocası düğününe davet edildiği iddia edildi. Ancak Hollywood Life’a göre, 50 yaşındaki aktris Teksas’ta bir işi olacağı için bu daveti reddetmek zorunda kaldı.

İsmi paylaşılmayan bir kaynağın anlattıklarına göre; Garner düğüne katılamayacak olsa da, Affleck ile evliliğinden dünyaya gelen üç çocuğunun orada olmasını tamamen destekliyor ve eski eşi işe Lopez’e mutluluklar diliyor.

Jennifer Lopez Ben Affleck’e Serenat Yaptı

TMZ sitesi, Jennifer Lopez’in, düğün gecesi konuklar ve sahnenin ortasında sandalyede oturan eşi için mini bir konser verdiğini yazdı. Buna göre; ABD’li yıldız, “Gözlerindeki tutkuyu hissedebiliyorum. Hala sana aşığım. Biliyorsun sana doyamıyorum” sözlerini içeren şarkıyı, karşısında bir sandalyede oturan Ben Affleck’in gözlerinin içine bakarak seslendirdi.

Eşinin serenat yaptığı anlarda ünlü aktörün, geline gülümsediği görüldü. Mikrofonu Affleck’e de uzatan ve şarkıya eşlik etmesine izin veren Jennifer Lopez’e, performansı esnasında dansçıları da eşlik etti. Magazin gündeminden düşmeyen ikili, dikkat çeken sahne performansının ardından birbirine sarıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler