Ana SayfaDedikoduHande Erçel Tatil Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı

İlgili Postlar

Hande Erçel Tatil Pozlarıyla Sosyal Medyayı Salladı

Kerem Bürsin ile geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız yollarını ayıran, sürpriz aşka yelken açtığı iddia edilen bir diğer meslektaşı Kaan Yıldırım için “Hep arkadaştık” açıklamasını yapan Hande Erçel; geçtiğimiz günlerde ailesi ve arkadaşları için tekne kiralamıştı. Hande Erçel tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. İşte o kareler;

Takipten Çıktı

Geçtiğimiz günlerde ise yazın son günlerini değerlendirmek isteyen Hande Erçel’in, ailesi ve arkadaşları için tekne kiraladığı öğrenildi. Başta ablası Gamze Erçel ve Aralık 2019’da dünyaya gelen yeğeni Mavi olmak üzere ailesi ve arkadaşlarından oluşan 15’den fazla kişiyi tatile çıkardı. Oyuncunun, bir haftalık mavi tur için 30 metrelik lüks motoryata yaklaşık iki milyon TL ödediği ortaya çıktı.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sıkça konuşulan Erçel; Göcek, Fethiye ve Bodrum’daki koyları gezerek, yeni sezon öncesi stres attı. Dört gün teknede kalan oyuncu, yeni proje görüşmesi için İstanbul’a dönerken, ailesinin ve dostlarının tatiline devam ettiği öğrenildi. Güzel oyuncu, tekne tatilinde yeğeniyle bol bol fotoğraf çektirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler