Ana SayfaDedikoduJennifer Lawrence'nin Adını Kullanarak Pek Çok Kadına Tecavüz Etti!

İlgili Postlar

Jennifer Lawrence’nin Adını Kullanarak Pek Çok Kadına Tecavüz Etti!

Dünyaca ünlü yıldız oyuncu Jennifer Lawrence ile ilişkiye girdiğini açıklayarak, film festivalinde tuvalette zorla bir kadın aktöre tecavüz eden Amerika ünlü film yapımcısı Harvey Weinstein hakkında savcılık soruşturma başlattı. Olaylar üzerine konuşan Jennifer Lawrence ne cevap verdi? detaylar Haberimizde..

Jennifer Lawrence: Hayalet gibiyim!

Film Yapımcısı Harvey Weinstein Hakkında Tecavüz Soruşturması Başlatıldı!

Ünlü  film yapımcısı ve Amerikan sinema filmi stüdyosu başkanı olan 66 yaşındaki Harvey Weinstein hakkında Sudance Film Festivali’nde tuvalette ünlü bir kadını zorlayarak ilişkiye girdiği iddiasıyla soruşturma başlarıldığı öğrenildi.

Harvey Weinstein ile ilgili görsel sonucu

‘Ben  Jennifer Lawrence İle Cinsel İlişkiye Girdim Bak Nerelere Geldi.”

Sudance Film Festivaline katılan ve ismi açıklanmayan ünlü kadın aktör, lavaboya gitmek için ayağa kalkıp ilerlediğinde yapımcı Harvey Weinstein tarafından takip edildiğini, üzerine kapıyı kapatıp ‘Ben  Jennifer Lawrence ile cinsel ilişkiye girdim bak nerelere geldi.”  sözleriyle zorla tecavüz ettiğini söyledi.

Harvey Weinstein ile ilgili görsel sonucu

Jennifer Oscar Bile Kazandı..

Tecavüze uğrayan ünlü kadın aktör, bu olaydan sonra Harvey Weinstein ile bir film için ofisinde buluştuğunu ve orada da kendisine ile zorla ilişkiye girdiğini, karşı gelmeye çalışınca da kendisine ‘Jennifer Lawrence ile ilişkiye girdim ve şuan nerelerde olduğuna bak, Oscar bile kazandı’  diyerek ifadede bulundu.

 

jennifer-lawrence

Jennifer Lawrence İddiaları Yalanladı!

Yer aldığı filmler 5.5 milyar dolardan fazla hasılat elde eden Lawrence, Harvey Weinstein Olayı hakkında TMZ dergisine açıklamalar da bulunan Ünlü yıldız Jennifer Lawrence hakkında çıkan iddialara şöyle cevap verdi; “Weinstein’in taciz ettiği tüm kadınlar adına çok üzgünüm. Kendisi ile yapımcı ve oyuncu ilişkisinden başka hiçbir ilişkim olmadı. Kadınları kendine çekmek için her zaman bu yalanı söylüyor.”

Harvey Weinstein ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler