Ana SayfaKültür ve SanatMüzikJay Jay Johanson Türkiye'de Konser Verecek

İlgili Postlar

Jay Jay Johanson Türkiye’de Konser Verecek

Jay Jay Johanson Türkiye konserleri kapsamında İstanbul, Ankara ve İzmir de hayranlarıyla buluşacak.

Farklı müzik türlerini deneyimleyen Johanson 9 Mart tarihinde İzmir’de Container Hall da, 10 Mart ta Ankara’daki 6.45 te ve 11 Martta İstanbul da Roxy de sahne alacak.

1996’da İlk Albümü Gelmişti

1996 yılında yayımladığı ilk albümü Whiskey’le müzik dünyasının içinde yer aldı. İsveçli şarkıcı, Johanson, özellikle şarkılarındaki melankolik hava, şiirsel sözler ve kendine has vokaliyle farklı bir tat ihtiva ederek farklı bir yer edindi.1998’de çıkardığı ikinci albümü Tattoo ile başarılı çıkışını sürdüren sanatçı, kısa sürede uluslararası camiada tanındı.2000 yılında piyasaya sürdüğü üçüncü albümü Paison’la ünü tüm Avrupa’ya kadar yayılan sanatçı müzik listelerinde 4. sıraya kadar yükselmeyi başardı.

Türkiye’ye Her Yıl Geliyor

Trip, Hop, Elecro, Clash, Downtempo ve indie başta olmak üzere oldukça zengin bir repertuvara sahiptir. Türkiye’yi çok sık ziyaret eden yabancı sanatçılardan biridir. İlk kez Türkiye’ye 2000 yılında gelen sanatçı, Türkiye’ye olan ilgisiyle her yıl gelmeye devam etmiş ve büyük bir ilgiyle karşılanmış.

“Kaç Konser Verdim Hatırlamıyorum”

Türkiye’de olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen sanatçı, “Buradaki hayranlarım bir harika ve çok cömertler” diye ifade etti. İsveçli sanatçı Türkiye’de kaç konser verdim hatırlamıyorum derken ülkesi İsveç’te bile bu kadar tanınmadığını ve ülkesinde konser veremediğini söyledi. Jay Jay Johanson konseri, her yıl oldukça kalabalık ve yoğun geçerken, bu yıl da benzer bir konserin gerçekleştirilmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler