Ana SayfaDedikoduİzdivacın Hanife'si, kendisini eleştiren Nihat Doğan'a sert çıktı!

İlgili Postlar

İzdivacın Hanife’si, kendisini eleştiren Nihat Doğan’a sert çıktı!

Geçtiğimiz günlerde bir gece kulübünde eğlenirken çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkan gelin adayı Hanife hanım, bu görüntülerden dolayı Söylemezsem Olmaz programında kendisini eleştiren Nihat Doğan’a yanıt verdi. Hanife hanım, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile Nihat Doğan’a “Yorum yapan şahıs ortada, zihniyet ortada” sözleri ile çıkıştı. Detaylar haberimizde…

Zuhal Topal’ın sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programının popüler gelin adayı Hanife hanım, geçtiğimiz günlerde bir gece kulübünde eğlenirken çekilmiş fotoğrafları ile gündeme geldi. İzdivaç programının her yaptığı ile olay yaratan gelin adayı Hanife hanım, bu görüntülerden sonra Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında Nihat Doğan’ın eleştirilerine maruz kaldı. Hanife hanım, Nihat Doğan’a sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Nihat Doğan, Ömür Varol ve Bircan İpek’in sunumu ile ekranlara gelen ve bu isimlerin magazin gündemindeki konuları masaya yatırdığı Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında gelin adayı Hanife hanım konusu ele alındı. Nihat Doğan, bir gece kulübünde eğlenirken çekilmiş olan fotoğrafları ortaya çıkan Hanife hanımı eleştirdi. Hanife hanımın, izdivaç programına katılmak için kapandığı iddia edildi.

Gelin adayı Hanife hanım, kendisini eleştiren Nihat Doğan’a sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Eleştirildiği sırada ekrandan çekilmiş bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Hanife hanım, paylaşımına “Bazı konuşmakla yaşamak arasına sıkışmış insanların beni incitmeye çalışan yorumlarına üzülmüyorum. Yorum yapan şahıs ortada, zihniyet ortada.” notunu da ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler