Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki'den Güzel Haber Evleniyor Mu ?

İlgili Postlar

Deniz Seki’den Güzel Haber Evleniyor Mu ?

2014 yılında tutuklanarak cezaevine gönderilen Deniz Seki’nin tahliyesine az bir zaman  kala, ünlü sanatçının çocukluk aşkı ve nişanlısı Faruk Salman işkileri hakkındaki bilinmeyenleri ve tahliye sonrası planları ilk kez anlattı . Deniz Seki’yi hiç yalnız bırakmadığını anlatan Salman, yaşadıkları zorlukları dile getirdi. Sevgilisinin 5 Haziran’da tahliye olacağını söyleyen Salman, tahliye sonrası ilk işin evlilik hazırlıkları olacağını açıkladı.

Deniz Seki'den Güzel Haber Evleniyor Mu ?

Deniz Seki’nin çocukluk aşkı olarak bilinen iş adamı Faruk Salman, henüz 22 yaşındayken ünlü şarkıcıyla tanıştı. Gençlik yıllarında evlenmeye hazırlanan çift, çeşitli sebeplerden sonra ayrılmıştı. Yıllar sonra yeniden bir araya gelen ve sevgili olan Faruk Salman – Deniz Seki çiftinin arasına bu sefer hapis şoku girmişti.

Deniz Seki'den Güzel Haber Evleniyor Mu ?

VEFALI SEVGİLİ FARUK SALMAN

Medyada  “vefalı sevgili”  lakabıyla anılan Seki’nin  2013 yılında nişanlandığı Faruk Salman, Deniz’i asla yalnız bırakmadığını nasıl tanıştıklarını ,tahliye sonrası planlarını  Hürriyet gazetesine anlattı röportajdan bazı başlıklar :

Deniz’in cezaevi süreci senin açından nasıl geçiyor? Her hafta gidiyor musun görmeye?
– Her hafta kapalı görüşe gidiyorum. Bazı geceler daralıyorum evde, sanki ona bir şey olmuş gibi geliyor bana ve kalkıp cezaevine gidiyorum. Deniz iyi mi diye kapıdaki askerlerden bilgi almaya çalışıyorum. Hastaneye çıkan ambulans var mı diye soruyorum. Sonra bir gün Deniz de duymuş gece benim kapıya geldiğimi ve çok duygulanmış. Bayramlarda ve özel günlerde sadece birinci derece yakınları ziyaret edebiliyor. Ben gidemiyorum. Açık görüş ayda bir kere oluyor, o zaman yan yana gelebiliyoruz.

Deniz Seki'den Güzel Haber Evleniyor Mu ?

 2013 yılında nişanlandınız. Sonrasında neden evlenmediniz?
– Ben evlenme teklif ettim ama Deniz kaçırdı fırsatı. Deniz’le ilişkimiz başlayınca çocuklarımla aramızda bazı sorunlar oldu. Bana biraz sitem ettiler. Bu da beni çok üzüyordu. Çocuklarıma çok düşkünümdür. Çocuklarımın annesi için de elimden geleni yapıyorum. Denizim o kadar güzel bir insan ki beni zorla çocuklarıma gönderiyordu. Aramız düzelsin diye. Hapisteyken evlenme teklif ettim. Ama o istemedi. Hatta çevresi de baskı yaptı çünkü kimse göremeyecekti. Düğün yapamayacaktık. O yüzden reddedildim.Deniz Seki'den Güzel Haber Evleniyor Mu ?

Tahliye olmasına dört ay kalmışken heyecan arttı mı?
– Artmaz mı. Giderek artıyor. Özlem de artıyor. Onu koklamak, omzunda yatmak istiyorum. Deniz benim ruh ikizim. Birbirimizi tamamlıyoruz.

Hapisten çıktığında ilk ne yapmak istiyor?
– Deniz’in yaşadıkları kolay değil. Allah kimseyi dört duvara mahkum etmesin. Çıkınca onun istediği yerde 15 gün tatil yapacağız.

 Düğün planı var mı?
– Çıkar çıkmaz evlenmeyi istiyorum.Deniz Seki'den Güzel Haber Evleniyor Mu ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler