Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerİyi Oyun filminin galasına İzmirlilerden yoğun ilgi

İlgili Postlar

İyi Oyun filminin galasına İzmirlilerden yoğun ilgi

İyi Oyun filminin galasına İzmirlilerden yoğun ilgi… İyi Oyun filminin İzmir gösterimi gerçekleşti. İzmir halkı, yeni filme yoğun ilgi gösterdi. Filmin ekibi, İzmir’deki bir alışveriş merkezinde gerçekleşen gösterimde izleyicilerin yoğun ilgili ile karşılandı. Unutulmaz günden detaylar haberimizde…

İyi Oyun filminin galasına İzmirlilerden yoğun ilgi

Eludis Yapım ve Braveborn ile Fikiron ve HER Yapım’ın ortak yapımı İyi Oyun filmin, Umut Aral’in yönetimi ile izleyici karşısına çıktı. İyi Oyun filminin İzmir gösterimi, birbirinden ünlü filmlere, galalara ve ünlü isimlere ev sahipliği yapan İzmir Optimum isimli alışveriş merkezinde gerçekleşti. İzmirli sinemaseverler, İyi Oyun filmine yoğun ilgi gösterdi.

Gösterim öncesi İzmirli sinemasevelrer ile bir araya geldiler

İyi Oyun’un yönetmeni Umut Aral ve oyuncuları Orkun Işıtmak, Bahar Şahin ve Doğaç Yıldız, film gösterimi öncesinde İzmirli sinemaseverler ile bir araya geldi. Oyuncular, İzmirlilerin yoğun ilgisi karşısına çok mutlu oldular.

İyi Oyun filminin konusu

Cenk liseyi yeni bitirmiş genç bir çocuktur. Evin yükünü tek başına omuzlayan annesine yardım etmeye çalışan Cenk, yarı zamanlı çalıştığı internet kafede başkaları adına para ile oyun oynar. Fakat bir gün yeni kurulan bir takımın menajeri tarafından keşfedilince kendisini bambaşka bir dünyanın içinde bulur. Profesyonel oyun dünyasının içerisinde takım arkadaşları ile zorlu yolculuğa çıkan Cenk turnuvayı kazanmak için çabalar.

İyi Oyun filminin İzmir gösterimi, unutulmaz anlara sahne oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler