Ana SayfaÜnlülerIvana Sert Erkeklere Stil Önerileri: Kıyafet Alın!

İlgili Postlar

Ivana Sert Erkeklere Stil Önerileri: Kıyafet Alın!

Bir firmanın düzenlediği etkinliğe katılan Ivana Sert erkeklere stil önerilerinde bulundu.

Erkeklerin arabalarına masraf ederek yüksek ücretler ödediğini söyleyen Sert, erkeklerin arabalarından daha çok kıyafetlerine masraf yapması gerektiğini belirtti. Kadınların bir oda dolusu elbiseleri olduğunu ve giyimlerine dikkat ettiğini belirten Ivana Sert, erkeklerin de benzer alışkanlıklara sahip olması gerektiğini vurguladı.

Ayakkabı Konusunda Büyük Hata Yapıyorlar!

Erkeklerin özellikle ayakkabı konusunda çok yanlış tercihler yaptığını belirten ünlü modacı sadece iki ya da üç ayakkabıyla güzel giyinilmesinin de mümkün olmadığını söyledi. Kadınların farklı modellerde ve renklerde ayakkabı alarak her kıyafet altında daha uygun ayakkabı tercih ettiğini söyleyen modacı, erkeklerin ise bu konuda oldukça geri kaldığını belirtti.

Yaptığı açıklamalar ile erkeklere yönelik önemli ipuçları paylaşan Ivana Sert, erkeklerin daha iyi nasıl giyilebileceği, kıyafetlerde nasıl tercih yapması gerektiği gibi farklı konularda detaylar paylaştı. Ünlü Modacının yaptığı bu açıklamalar sosyal medyada da kısa süre içerisinde yer buldu.

Erkeklerin büyük bir bölümü Ivana Sert’in bu açıklamalarına katılmazken özellikle kadınlar Ünlü Modacıyı destekledi. Kıyafet seçimlerinde de yapılan hatalara değinen Ivana Sert, özellikle belirli renklere ağırlık bir dolabın güzel giyinme noktasında yeterli olmayacağını söyledi. Kişilerin farklı renk seçeneklerini değerlendirmesi ve konseptlerini günlük doğru bir şekilde belirlenmesi gerektiğini söyleyen Ünlü Modacının, bu açıklamaları ile birlikte oldukça dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler