Ana SayfaÜnlülerHarrison Ford Uçak Merakı Yüzünden Ölümden Döndü

İlgili Postlar

Harrison Ford Uçak Merakı Yüzünden Ölümden Döndü

Amerika’nın ünlü sinema sanatçısı Herrison Ford, kendi kullandığı özel uçağıyla kazaya yaptı ve ölümün eşiğinden döndü.

Hollywood’un bir zamanlar en ünlü sinema oyuncusu Ford, uçaklara olan tutkusuyla da biliniyor. Bu tutku, ünlü aktörün başına geçmişte bir dizi sorun yaşamasına neden olsa da oyuncu bu tutkusundan vazgeçebilmiş değil.

Art Arda Uçak Kazaları Yapmıştı

Harrison Ford ilk olarak 1999 yılında California’nın Ventura bölgesinde uçuş dersleri aldığı sırada bir helikoptere çarpmıştı.

2000 yılında ise kendi kullandığı Beechcraft Bonanza uçağıyla Lincoln Belediyesi Havalimanın acil iniş yapmak zorunda kalırken, bu iniş sırasında uçağı kısa süre içerisinde alev alarak parçalanmıştı.

2015 yılında 2. Dünya Savaşı dönemine ait bir uçağı kullanırken uçağın motoru arıza yapınca, aktör arızalanan uçak ile Santa Monicada bir golf sahasına düştü. Ünlü aktörün kazada üstelik bir kolu kırılmış ve başından da yaralanmıştı.

Aktörün En Son Uçak Kazası

Hollywood’un ünlü aktörü Harrison Ford, uçak pilotluğu merakıyla geçirdiği son kazası ile yine ölümden döndü. Tek motorlu özel Husky uçağıyla California’da uçan ünlü oyuncu, John Wayne adını taşıyan havalimanından yönlendirme alarak uçuş yaptığı sırada bir yanlış anlama sonucu başka bir piste inişe geçti.

110 Yolcu Tehlikenin Eşiğinden Döndü

74 yaşındaki ünlü aktörün iniş pisti yerine hızlanma pistine inmeye çalıştığı belirtildi. Oyuncu Boeing 737 tipi uçakla aynı piste girerek çarpışma tehlikesinin yaşanmasına yol açtı. Uçakta 110 kişi yolcusu ve 6 kişilik kabin ekibinin olduğu duyuruldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler