Ana SayfaDedikoduItır Esen Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

Itır Esen Açıklama Yaptı!

Miss Turkey Birinciliği Elinden Alınan Itır Esen’den İlk Açıklama

Güzel seçildikten bir gün sonra 15 Temmuz şehitleri ile ilgili yaptığı skandal paylaşımdan sonra birincilik tacı geri alınan Itır Esen, sosyal medya hesabından açıklama yaptı “hiçbir siyasi amaç gütmediğini” söyledi.

Miss Turkey 2017 organizasyon yetkilileri, Miss Turkey World güzeli seçilen Itır Esen’in tacını geri aldı. Esen’in tacının, sosyal medyada 15 Temmuz şehitleri ile ilgili yaptığı bir paylaşımdan dolayı alındığı belirtildi. Birincilik tacı geri alınan Itır Esen tepki olarak Miss Turkey yarışmasına ait bütün fotoğrafları sosyal medya hesabından kaldırdı. Ayrıca sosyal medya hesabından açıklama yapan Esen, “hiçbir siyasi amaç gütmediğini” belirtti.

Açıklama Yaptı

Bu olaydan sonra her gazetede sayfa sayfa haber olan Itır Esen olayı kendi içinde sindirdikten sonra ilk önce Miss Turkey yarışmasına ait olan bütün fotoğrafları sildi sonra da açıklama yaptı. Itır Esen açıklamasında şunları söyledi: Herkese merhaba,bildiğiniz üzere 21 Eylül gecesi 2017 Miss Turkey güzeli seçildikten hemen sonra twitterda ki uygunsuz görünümlü bir paylaşımım nedeniyle sosyal medya üzerinden kötü yorumlar almaya başladım. Kısa sürede büyük bir kitleye ulaşarak 22 Eylül sabahı televizyonda hakkımda beni üzen şeyler söylendi. Bu durumun üzerine Miss Turkey kurulu tacı elimden aldı. Şunu söylemek istiyorum ki 18 yaşında bir kız olarak bu paylaşımı yaparken hiçbir siyasi amaç gütmedim. Ailem beni,vatanına ve milletine saygı duymayı öğreterek büyüttü ve şehitlerimize saygısızlık yapacak karakterde değilim. Bu paylaşım benim hassas dönemimde dikkatsizce yaptığım ve tamamen masum düşüncelerle yaptığım bir paylaşım. Menstürasyom dönemini bu şekilde yaşayan herkesin kendini kurban gibi hissetmesi gerçeğiyle yazılan bir isyan ” bugün 15 Temmuz ve ben bu haldeyim” den başka bir mana içermiyor. Zira siyaset ve politika ile ilgilenmeyen bir genç olduğum hiçbir siyasi paylaşım olmadığından belli. Milli değerlerimize ve 15 Temmuz’a bir atıftan ziyade kendi kavgasını vurguluyor. Yanlış anlaşılmalardan dolayı herkesten çok özür diliyorum. Umarım beni anlayışla karşılayabilirsiniz. Teşekkürler. 

Itır Esen açıklama yaotı
Itır Esen açıklama yaptı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler