Ana SayfaDedikoduİrem Derici Hayranlarına Ses Verdi!

İlgili Postlar

İrem Derici Hayranlarına Ses Verdi!

İrem Derici, Hastaneden Fotoğraf Paylaştı

16 gündür yoğun bakımda olan İrem Derici, sevenlerini çok korkuttu. 16 gündür takipçilerinin ona “haydi İrem bir ses ver iyi olduğunu söyle” seslenmelerine daha fazla dayanamadı ve takipçilerine ses verdi. İrem Derici önce Instagram’dan açıklama yaptı sonra hasta yatağından fotoğraf paylaştı.

Pişmanlığını Dile Getirdi

Zayıflamaya başladıktan sonra sağlık durumu çok iyi olmayan İrem Derici hastalığının sinyallerini ara ara veriyordu. Doktoru rapor verdiği halde “benim ilacım müzik” deyip konserine devam eden İrem Derici için durum bu sefer o kadar kolay olmadı.

Geçirdiği rahatsızlık sonrası 16 gündür yoğun bakımda tedavi gören İrem Derici’nin takipçileri ve meslektaşları İrem Derici için çok korktu. Sürekli paylaşımlarda olan ve takipçilerinin “artık lütfen bir ses ver” çağrısına dayanamayan İrem Derici sosyal medya hesabından hayranlarına içini döktü. Ünlü şarkıcı hastalığı boyunca yaşadığı acıyı ve pişmanlığı sevenleriyle şu şekilde paylaştı: Yoğun bakımda 16.gecem.Genel hissiyat: Pişmanlık, yanlızlık, sonu gelmeyen, süründüren ağrılar, boynu büküklük… Üzemem ben sevdiklerimi bir daha!
Değerlerim gün be gün yükselip güzelleşiyorsa Allah’a açtığınız o minicik elerinizden, kocaman dualarınızdandır… 🙏🏻 İYİ GECERLER BENİM DEV AİLEM!

İrem Derici Hayranlarına Ses Verdi!
İrem Derici Hayranlarına Ses Verdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler