Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'in Yeni Bölümünde Büyük Sürpriz!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’in Yeni Bölümünde Büyük Sürpriz!

İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde büyük sürpriz! Büyük bir hayran kitlesi bulunan İstanbullu Gelin dizisinde yarın akşam seyirciyi nasıl br sürpriz bekliyor? Esma’nın, Garip’e çok ilginç bir teklifte bulunduğu bölümde neler olacak? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

İstanbullu Gelin İzleyicisi Hayal Kırıklığı Mı Yaşıyor?

İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde büyük sürpriz!

İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde büyük sürpriz! Star Tv ekranlarında yayınlanan büyük bir izleyici kitlesine sahip İstanbullu Gelin dizisi yarın akşam yayınlanacak bölümüyle oldukça şaşırtacak.

Baş rollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz, Salih Bademci ve İpek Bilgin’in rol aldığı İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümünde büyük bir sürprizle geliyor.

17 Ekim 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Sen Anlat Karadeniz mi? Çocuklar Duymasın mı?

İstanbullu Gelin'in Yeni Bölümünde Büyük Sürpriz
İstanbullu Gelin’in Yeni Bölümünde Büyük Sürpriz

İşler git gide daha da karışıyor

İpek’in Fikret’ten öğrendikleri sonrasında Faruk’un DNA testiyle Garip’in oğlu olup olmadığını araştırması yeni bölüme damgasını vuracak. Fikret’in sözleriyle şok olan Faruk, İpek’in yaptırdığı DNA testi elindeyken Süreyya ile yaptığı konuşmaya Esma şahit olacak.

İstanbullu Gelin’den Emmy Ödülleri İçin Fragman

Esma’dan Faruk’a tokat!

İkili arasında hararetli bir tartışma yaşanırken, ev halkı şaşkınlık için Esma’nın Faruk’u tokatlayıp, Ülfet’in sözüyle kendisinden şüphe etmesine verdiği tepkiye yoğunlaşacak.

DNA testinin merakla beklendiği yeni bölümle ilgili yeni bir fragman daha geldi.

Esma’dan Garip’e çok ilginç bir teklif!

Esma, yaşadığı son olaylardan sonra içsel olarak büyük bir çöküş yaşıyor ama gençlik aşkı olan Garip’e gidip, ona evlilik teklifi ediyor.

Acaba bu şaşırtıcı teklifi Garip kabul edecek mi? 

58. yeni bölümün özeti

19 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak 58. Bölüme Fikret ve Faruk kardeşlerin yüzleşmesi damgasını vuracak. İşte yeni bölümün özeti…

“Faruk ve Fikret yüzleşmesi Faruk’un duygusal gel git yaşamasına neden olur. Dilara, bebeğini Adem’den gizlediği için kendisiyle mücadele ederken boşanma günü gelmiştir. Süreyya herkese destek olmak için mücadelededir ancak Faruk’un getirdiği bilginin ağırlığı her şeyi sıfırlar. Faruk ve Süreyya kendi aralarında duyarlı düşünerek durumu sindirmeye çalışırken, İpek kendi yöntemiyle soru işaretlerini ortadan kaldırmak ister. İpek’in hamlesi taşları yerinden oynatacaktır.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler