Ana SayfaÜnlülerİstanbullu Gelin dizisi, Özcan Deniz'in baba oluşunu duygusal bir mesajla kutladı

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin dizisi, Özcan Deniz’in baba oluşunu duygusal bir mesajla kutladı

İstanbullu Gelin dizisi ekibi, Dizinin başrol oyuncusu Özcan Deniz’in baba oluşunu sosyal medyada yaptığı bir yayın ile kutladı. Dizi ekibinin mesajı, duygulandırdı. İşte detaylar…

Özcan Deniz baba oldu! Bebeğin ilk fotoğrafı haberimizde…

Özcan Deniz’e İstanbullu Gelin’den duygusal tebrik

Şu sıralar İstanbullu gelin dizisinde Faruk karakterine hayat veren usta oyuncu Özcan Deniz, dün gece baba oldu. Feyza Aktan’ın erken doğum yapması ile sürpriz şekilde bebeğini kucağına alan Özcan Deniz’e rol aldığı dizinin ekibinden duygusal bir tebrik mesajı geldi.

Özcan Deniz kimdir?

Yeni bir mucize

Sosyal medyada Özcan Deniz’in baba olmasını kutlayan İstanbullu Gelin dizi ekibi, Özcan Deniz’in kendi sosyal medya hesabından bebeğinin parmağını tuttuğu poz ile yaptığı paylaşımı paylaşarak “yeni bir “mucize”…dünyadaki hiçbir sevginin benzeyemeyeceği sınırsız, kocaman, aşk dolu bir sevgi… sevgili Özcan Deniz in güzel bebeği Kuzey; hoş geldin, sefalar getirdin… anne ve babanla upuzun, neşe dolu, güzel bir ömrün olsun.” mesajını yazdı.

Minik elleriyle babasının parmağını tuttu

45 yaşında baba olma heyecanını yaşayan Özcan Deniz, bebeğinin dünyaya geldiğini sosyal medya hesabından oğlu Kuzey’in minicik elleriyle parmağını tuttuğu kareyi paylaşarak müjdeledi. Özcan Deniz, mutlu haberi verdiği bu paylaşımına “Geldi mucizem..Tarifi zor duygular içindeyim.” notunu ekledi.

Feyza Aktan Kimdir?

İşte Özcan Deniz’in bebeği Kuzey’in ilk fotoğrafı

Özcan Deniz’in Mart ayında evlendiği eşi Feyza Aktan, 7.5 aylık hamileyken erken doğum yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler