Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin 70. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı Buzlar Eriyor Gibi!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 70. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı Buzlar Eriyor Gibi!

Star Tv ekranlarının yıllardır sevilerek izlenen dizisi 1 şubatta 70. yeni bölümü ile izleyenleri ile buluşacak. İstanbullu Gelin 70. bölüm 2. fragman yayınlandı buzlar eriyor gibi.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

İstanbullu Gelin 70. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı Buzlar Eriyor Gibi!

Star Tv ekranlarının yıllardır sevilerek izlenen dizisi 1 şubatta 70. yeni bölümü ile izleyenleri ile buluşacak. İstanbullu Gelin 70. bölüm 2. fragman yayınlandı buzlar eriyor gibi.

İstanbullu Gelin yeni bölüm 2. fragmanda, İpek, Fikret hakkında bilmediklerini öğreniyor ve Fikret özür diliyor. Süreyya, Fikret ile İpek’in ayrılmayacakları fikrinde,’sevgi varsa ümit var.’ diyor.  Adem, Fikret ile yeni bir sayfa açmak istiyor ve Fikret’e ‘baştan başlayalım mı? Bu sefer harbiden ağabey kardeş gibi’ diyerek yeşil ışık yakıyor.

Fikret, İpek’in karşısında çocuk gibi ağlıyor ve İpek, dayanamayıp ve geri dönüyor.  70. bölümden ekrana gelen ilk fragman bir hayli şaşırtıcı olmuştu. Bir önceki bölüm finalinde Fikret, Okan ile İpek’i baş başa görünce kalakalmıştı. Fikret, iyice çığırından çıkıp Okan’a yumruk atıyor. Yaşanan durumu açıklama fırsatı bile olmayan İpek, olaya engel olamıyor ve Fikret’e ‘bitti’ diyerek evi terk ediyordu. Ancak 2. fragmandan anlaşılan çiftin arası düzelecek gibi görünüyor.

Bu arada Fikret, öfkesini abisinden çıkarıyor. Faruk’a söyledikleriyle onu şaşkına çeviriyor. Adem ile Dilara ile boşanıyor. Süreyya bu kötü günde arkadaşını yalnız bırakmıyor yanında oluyor. Adem ise boşanır boşanmaz Güneş’e evlenme teklifinde bulunuyor.

69. bölümde neler olmuştu!

Esma ile Garip balayına Uludağ’a gidiyorlar ve Esma daha gider gitmez balayı çifti olduklarını herkesin bilmesinden utanıyor. Faruk ve Fikret annelerinin hastalığını kabullenmekte zorluk çekiyor. İpek ve Süreyya eşlerine destek oluyor. Okan, İpek’e olan ilgisini açıkça gösteriyor. İpek’e ofiste bir oda ayarlıyor. Fikret bu durumdan rahatsız oluyor ve İpek’e evden çalışmasını istiyor. Ama İpek bu fikre karşı çıkıyor.

Dilara doktor kontrolüne gittiğinde, Adem’in gelmeyeceğini düşünürken Adem çıkageliyor. Adem, çekişmeli boşanmadan vazgeçtiğini, bir zorluk çıkarmayacağını söylüyor. Hastanenin önüne gelen Güneş, gülerek Adem’i karşılıyor. Dilara onları görüyor. Dilara, sancılanıyor ve hastaneye kaldırılıyor ve erken doğum olma ihtimali vardır.

 İstanbullu Gelin 70. Yeni Bölümü Şok Edecek 1 Boşanma, 1 Ayrılık, 1 Evlenme Teklifi Var!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler