Ana SayfaÜnlülerİstanbullu Gelin 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu?

Yayınlanan son bölüm sonrasında İstanbullu Gelin 53. yeni bölüm fragmanı beklenmeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmazken, son bölümde yaşananlardan sonra yeni bölümün nasıl olacağı oldukça merak edilmeye başlandı.

İstanbullu Gelin 52. bölümü dün akşam yayınlandı. Yayınlanan yeni bölümde olaylar birbirini kovalarken, sevinç ve üzüntü bir arada yaşandı. Peki İstanbullu Gelin son bölümünde neler oldu?

İstanbullu Gelin’in özeti neden yayınlanmadı?

İstanbullu Gelin’de neler oldu?

Yayınlanan son bölüm Burcu ve Osman’ın nikahıyla başladı. Nikahta Osman’la evlenmeyi kabul etmeyen Burcu, herkeste büyük bir şok etkisi yarattı. Osman’ın nikaha bilerek geç geldiğini ve kaçmaya çalıştığını öğrenen Burcu, bu durumu affetmezken Osman’ın kendisini sevmediğinden emin oldu. İkili son olarak konuşarak aralarındaki her şeyi bitirirken yaşananlar Esma ile Garip’in arasını da bozdu. Diğer yanda ise Senem ve Akif ani gelişen sancılar sonrasında bebeklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Fikret emniyette!

Yayınlanan son bölümün en dikkat çeken sahnesi ise son sahne oldu. Konağa gelen polisler, Fikret’in uyuşturucu ticareti nedeniyle sorguya alınacağını söylerken her şeyin çok iyi gittiği Boran Jet’in ne olacağı merak edilmeye başlandı. Yaşanan bu durum sonrasında Adem’in intikam planının da işe yaradığı görülürken bundan sonrası için neler olacağı büyük bir soru işareti olarak kaldı. İstanbullu Gelin 53. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmasa da yayınlandığı gibi yine sitemizden izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin oyuncuları kimler?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler